Pris

Vi skreddersyr det tilbudet dere ønsker!

Disse priseksemplene tar utgangspunkt i pakker som er populære blant våre kunder. Her får man en innholdsrik og spennende treningsleir med en flott miks av treninger og aktiviteter. Ulike klubber har ulike ønsker og behov. Derfor skreddersyr vi det tilbudet dere ønsker. Både innhold og pris kan justeres i forhold til deres ønsker. Ta kontakt med oss, så setter vi sammen en unik og innholdsrik treningsleir for dere. 

Kostnadsramme

Adventures Barcelona skreddersyr treningsoppholdet etter deres ønsker, behov og budsjett. Vi ønsker å lage et mest mulig innholdsrikt treningsopphold innen deres kostnadsramme. Vi vil komme med råd og tips slik at det blir en optimal tur for dere. Vi kan sette sammen treningsleirer fra ca. 2 495 kr. Prisen avhenger av tiden på året, standard på overnatting og hvilke typer aktiviteter og opplegg dere ønsker å inkludere i treningsleiren.

Planlegging

Det er lurt å komme i gang med planleggingen tidlig, slik at man får reservert ønskede treningsanlegg, hotell og få billigst mulige flybilletter. Vi vil bistå hele veien og finne de beste tilbudene for dere. Vi arrangerer treningsleirer gjennom hele året. Det er populært å legge treningsleirer til høstferie, vinterferie eller påskeferie for ikke å komme i konflikt med skolegang, dersom man har spillere i skolealder.

Oppfølging

Hos Adventures Barcelona får dere personlig oppfølging. Dere blir møtt av en trivelig trønder på flyplassen og tatt godt vare på hele veien. Oppstår det noe underveis er vi tilstede og er tilgjengelig for dere. Kombinasjonen av vår lokale forankring og at vi selv er nordmenn gjør at vi forstår kundens forventninger og eventuelt kan forutse kulturkollisjoner som kan oppstå. Vi og våre samarbeidspartnere ønsker å gi dere en treningsleir som innfrir alle deres forventninger uten noen overraskelser på veien.

Presisering

  • Vi tar forbehold om at det kan skje endringer i pris og innhold. Det avhenger av flere faktorer. Antall spillere, tid på året, etterspørsel og tidspunkt for bestillingen.
  • Prisene på billetter til FC Barcelonas kamper kommer an på motstander og tidspunkt for bestilling. Dette kan gi utslag i pakkeprisen.
  • Vi tar forbehold om feil og/eller endringer vi ikke rår over.
  • Eksakt kamptidspunkt for FC Barcelona kamper avgjøres ikke før 2 uker før avspark. Det betyr at kampene i utgangspunktet kan legges til enten lørdag eller søndag, som regel på kveldstid. Dette bør vurderes i forhold til valg av tidspunkt for flybilletter. FC Barcelona refunderer ikke billetter.
  • De inkluderte måltidene serveres på hotellet.
  • Antall treninger kan variere med antall aktiviteter.
  • Kursen på den norske kronen mot euro har svingt veldig de siste månedene. Vi må ta forbehold om at det kan bli aktuelt å gjøre en prisjustering dersom kursen endrer seg vesentlig. Dette fastsettes i forbindelse med siste innbetalingsdato.

Klikk her for fullstendige reisevilkår...