Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Aktiviteter i Barcelona
 • 1

Aktiviteter i Barcelona

Spennende aktiviteter i Barcelona og uforglemmelige opplevelser på tur!

Aktiviteter i Barcelona, SpaniaLurer dere på hva dere skal gjøre i Barcelona? Er dere på jakt etter de beste aktivitetene i Barcelona? Spenning? Fart? Moro? Utfordringer? Sightseeing? Gastronomi? Eller noen fantastiske teambuilding aktiviteter i Barcelona? Da har dere kommet til rett sted! Adventures Barcelona kan tilby de beste aktivitetene i Barcelona til en god pris!

Når man reiser på tur sammen er gode felles opplevelser viktig. Barcelona er det perfekte reisemål. Her er noe for enhver smak. Dere planlegger kanskje et treningsopphold, en studietur, gruppetur eller en firmatur. Uansett hva slags tur dere planlegger vil spennende og artige aktiviteter være et fantastisk tillegg til det faglige innholdet.

 

Teambuilding i Barcelona

Adventures Barcelona kan tilby en rekke aktiviteter for alle typer interesser og aldre. Delta i en vanvittig morsom boblefotballkamp. Konkurrer og utforsk Barcelona med Amazing Race Barcelona. Besøk FC Barcelona på Camp Nou og opplev fotball i verdensklasse. Få opp pulsen med fartsfylt motorsport og ulike aktiviteter til vanns. Hva med wakeboarding, ATV racing eller rafting? Kanskje det frister mer med en utfordrende og morsom dag med teambuilding? Eller kanskje slappe av og nyte god mat og lokale katalanske delikatesser? Her er det bare å velge og vrake. Adventures Barcelona finner de aktivitetene dere drømmer om. Vi tar oss av det praktiske slik at dere kan få en uforglemmelig tur!

Mest populære aktiviteter i Barcelona

Aktiviteter i Barcelona - Teambuilding - Boblefotball

 1. Boblefotball
 2. Amazing Race Barcelona
 3. Segway Sightseeing
 4. ATV - Quad Racing
 5. Laser Combat
 6. Tretoppløype
 7. Racing på Circuit Catalonia
 8. Vin- og Cavasmaking
 9. Spa og massasje
 10. Gourmetkveld

For flere aktiviteter og mer informasjon velg en av kategoriene nedenfor:

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...