Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Gruppereise til Barcelona, Spania
 • 1

Gruppereise til Barcelona

Fantastisk gruppereise til Barcelona, Spania!

Vi skreddersyr unike gruppereiser til Barcelona for bedrifter, skoler, idrettslag, korps, kor og andre grupper. Uforglemmelige opplevelser og aktiviteter til gode priser! Vårt mål er å skreddersy deres drømmetur til Barcelona. Uansett hva formålet eller temaet for turen er, kan vi lage et relevant og artig opplegg. Barcelona er den perfekte destinasjonen for faglig påfyll, lek og moro og minnerike opplevelser.

Gruppereise til Barcelona, SpaniaGruppereise til Barcelona

Barcelona er en av de aller mest populære reisedestinasjonene i Europa. Byen byr på det meste, historie, kunst, kultur, gastronomi, shopping og strandliv. Her kan dere besøke verdenskjente attraksjoner slik som La Sagrada Familia, Barri Gotic, Camp Nou, Parc Guell, Tibidabo m.fl. Bli med på utflukter til koselige byer i område rundt Barcelona og langs Costa Brava. Delta på spennende aktiviteter og kurs. Gjøre litt shopping langs Las Ramblas eller slappe av på stranden og nyte solen. 

Reiseplanlegging

Det er utrolig artig å reise på tur sammen, men for at turen skal bli bra kreves en god del planlegging og forberedelser. Adventures Barcelona har lang erfaring med gruppereiser til Spania. Vi kan skreddersy gruppereisen i fellesskap med dere ut fra deres ønsker, behov og budsjett. Vi tar oss av alt det praktiske, organiserer hotell og transport og tar hånd om alle bestillinger og reservasjoner til arrangement og aktiviteter som dere ønsker å delta på. Vi er tilstede under hele oppholdet og er tilgjengelig for dere. Med vår lokale forankring og erfaring vil vi gi tips og råd om hva som kan passe for dere. Sammen lager vi en gruppereise fylt av fantastiske opplevelser og minner for livet!

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til Barcelona!

 • Treningsleir Basketball

  Turneringer og treningsleir for basketball i Barcelona, Spania. Kom til Barcelona og få et treningsopphold utenom det vanlige! Kamper mot spanske lag, flotte treningsforhold, tren med spanske profesjonelle trenere og delta i turneringer. Se de store stjernene i Barcelona live og lær av de beste!
 • Treningsleir Fotball

  Treningsleir fotball i Barcelona, Spania. Legg treningsleiren til Barcelona, byen som har fostret noen av de virkelig store fotballtalentene. Kamper mot spanske lag, flotte treningsforhold, tren med akademiene til Barcelona og Espanyol, se Barcelona med Messi og Neymar på Camp Nou! En fantastisk opplevelse!
 • Treningsleir Håndball

  Treningsleir håndball i Barcelona, Spania. Delta i Granollers cup eller andre turneringer. Flotte treningsforhold, kamper mot spanske lag, tren med spanske profesjonelle trenere. Se Barcelonas håndballag med spillere i verdenseliten kjempe, finte og sloss! Bli inspirert og lær av de beste!
 • Firmatur til Barcelona

  Reis på firmatur til Barcelona, Spania og få en energiinnsprøytning både faglig og sosialt. Vi kan arrangere kick-off og studietur. Møt sterke lokale fagmiljø og la spennende aktiviteter og teambuilding styrke medarbeidernes samhold og engasjement.
 • Gruppetur til Barcelona

  Gruppetur til Barcelona, Spania. Vi arrangerer spennende turer for alle typer grupper og foreninger. Vi skreddersyr en drømmetur til Barcelona for dere. Møt lokale foreninger eller med samme interesser. Delta på spennende aktiviteter og opplev alt denne fantastiske byen har å by på!
 • Klassetur til Barcelona

  Skoletur, studietur og klassetur til Barcelona, Spania. Sett kursen sørover og få en studietur fylt av artige aktiviteter og uforglemmelige opplevelser. Få faglig påfyll og motivasjon gjennom spennende møter med spanske medstudenter og ledende fagmiljø i Barcelona.
 • Kortur til Barcelona

  Kortur til Barcelona, Spania. Samklang og store musikalske prestasjoner krever mye arbeid og terping. Belønn dere selv med en uforglemmelig tur til Barcelona. Spre musikkglede og opplev flotte møter med likesinnede spanjoler. Dra hjem fylt av ny motivasjon, engasjement og uforglemmelige opplevelser!
 • Korpstur til Barcelona

  Korpstur til Barcelona, Spania. La årets høydepunkt bli en reise til fantastiske Barcelona! Møt andre entusiaster og få vist dere fram. Fyll dagene med spennende og artige aktiviteter. Skap uforglemmelige minner dere lever lenge på!
 • Pensjonisttur til Barcelona

  Pensjonisttur til Barcelona, Spania. Reis til Barcelona og få en uforglemmelig tur sammen med gode venner. Utforsk byen og oppdag mangfoldet av severdigheter og aktiviteter. Nyt livet og alt det har å by på!