Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Fotball
 • 1

Treningsleir Fotball Barcelona

Fantastisk treningsleir fotball i Barcelona, Spania!

Vi kan tilby dere en fantastisk treningsleir i Barcelona. En helhetlig og uforglemmelig fotballopplevelse med gode treningsforhold, kamper mot lokale lag, treninger med akademiene til Espanyol eller Barcelona, og ikke minst oppleve Barcelona med Messi og stjernene på Camp Nou!

Treningsleir Fotball i Barcelona, Spania

Treningsleir Fotball

En treningsleir i utlandet for fotball kan være så mangt. Noen velger å reise på treningsleir til Tyrkia eller Portugal. I Tyrkia kan man få et fint og avsidesliggende charterhotell og en fin treningsbane. Grunnen til at vi tilbyr treningsleir for fotball i Spania, er at vi ønsker å tilby noe mer, vi ønsker å tilby en helhetlig fotballopplevelse!

Opplevelsen av å se Messi briljere foran dere og 100 000 elleville fotballfans. Kjenn atmosfæren, lidenskapen og stemning skylle over dere og nyt fotball i verdensklasse på nært hold. Vi kan tilby dere en unik mulighet til å trene på La Masia ved Camp Nou, akademiet til FC Barcelona og ved RCD Espanyol sitt profesjonelle akademi. En enestående mulighet til å lære av de beste og få vist seg fram! I Barcelona kan dere også spille kamper mot dyktige lokale spanske lag og få optimalt treningsutbytte. Kostnadsnivået er litt høyere i Spania, men innholdet er noe helt annet. Et sportslig opplegg som dette får dere ikke i andre land!

I tillegg er Barcelona en av verdens mest spennende og populære byer. Når man reiser på tur sammen vil man gjerne oppleve noe mer enn et avsidesliggende hotell og en treningsbane. Barcelona byr på en rekke spennende aktiviteter og severdigheter. Spania er også et trygt land å reise til. Spanjolene er vennlige og imøtekommende, og her slipper jentelag å oppleve uønsket oppmerksomhet og ubehag på gata, slik noen dessverre opplever på treningsleir i Tyrkia.

Det optimale sportslige og sosiale utbyttet får dere av en treningsleir i Barcelona.

Treninger og Fotball Turneringer i Barcelona

Treningsleir Fotball i Barcelona, flotte treningsforhold i SpaniaDet er gode treningsforhold for fotball i Spania hele året. På treningsleir i Spania slipper dere snø og holke. Dere kan velge mellom en eller flere daglige fotballtreninger og mellom kunstgress og naturgress. Vi arrangerer en eller flere kamper mot lokale spanske lag, og kan tilby deltakelse i lokale turneringer dersom dere ønsker det. Å møte lokale fotballag er både lærerikt og inspirerende og en viktig del av en treningsleir i Spania.

Vi samarbeider tett med akademiene til FC Barcelona og RCD Espanyol. Våre lag får komme og besøke deres fotballakademier. Her får dere en eller flere fotballtreninger på deres anlegg, og blir instruert av akademiets egne profesjonelle trenere. I tillegg tilbyr klubbene seminar innen teknikk, taktikk, spillestil mm. og de forteller om sin fotballfilosofi, hvordan de arbeider og hvordan de spiller fotball. Dette er lærerikt og inspirerende både for spillere og trenere på treningsleir i Barcelona.

Treningsleir Fotball i Spania

Treningsleir Fotball i Spania

Vi kan skreddersy en treningsleir i Spania for fotball etter deres ønsker. Dere velger fritt når på året dere vil komme, hvor lenge dere ønsker å bli og hvilket innhold dere ønsker. Vi tilbyr flotte treningsanlegg med nærliggende hotell av høy standard og med gode fasiliteter. For et avbrekk i treningsoppholdet kan vi tilby adrenalinspekkede aktiviteter til lands og til vanns slik som Boblefotball, Laser Combat, Amazing Race, ATV kjøring mm. og teambuilding aktiviteter som fremmer engasjement, motivasjon og samhold. Vi finner de beste aktivitetene i Barcelona sammen dere og ordner alt det praktiske med billetter, reservasjoner og transport. Dere trenger bare å fokusere på opplevelsene og ha det artig sammen.

Når dere har spart lenge og jobbet hardt for å få til en treningsleir i Barcelona for fotball, fortjener dere et helhetlig og innholdsrikt opplegg. Vi kan med stor glede tilby både spillere og trenere en uforglemmelig fotballopplevelse i Barcelona!

  

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skreddersyr en treningsleir som passer akkurat deres behov:

 

 • Overnatting
  Varighet? Standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Møterom?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Treninger
  Antall? Natur-/kunst- gress? Kamper? Spansk trener? Turnering? Akademi?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs?

Pris fra kr 2 795,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 5 overnattinger på hotell
 • Helpensjon, frokost, lunsj og middag, wifi
 • Lokal transport

Treninger

 • Daglig treningsøkt
 • Kamp mot lokal motstander
 • Trening RCD Espanyol akademi

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boble-fotball

Pris fra kr 3 495,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

 

Overnatting og transport

 • 7 overnattinger på hotell
 • Frokost, lunsj, middag, wifi, badebasseng, møterom
 • Lokal transport

Treninger

 • To daglige treningsøkter
 • Kamp mot lokal motstander
 • Trening RCD Espanyol akademi
 • Seminar RCD Espanyol akademi

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boble-fotball
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • ATV kjøring eller Laser Combat
 • Tretoppløype

Pris fra kr 4 995,-

Akademi

Besøk hos Barcelona og Espanyol sine akademi på treningsleir fotball, Spania

Vi samarbeider med RCD Espanyol og FC Barcelona og våre lag kan få trene ved treningsakademiene deres i en eller flere dager. Der får dere trene med tett oppfølging av akademiets egne trenere. Dere velger selv fokusområde for treningsøktene og kan delta på ulike seminar innen teknikk, taktikk, spillestil mm. Dette er en fantastisk mulighet til å lære av de beste klubbene i Spania og i verden, og kanskje få vist seg frem!

Vi samarbeider med RCD Espanyol og FC Barcelona og våre lag kan få trene ved akademiene deres med tett oppfølging av akademiets trenere.

Kamper

Spill kamper mot spanske lag på treningsleir fotball i Barcelona, Spania

Et av høydepunktene vi kan tilby er kamper mot lokale spanske lag. Det er alltid spennende når fløyta går og kampen er i gang, men spenningen er ekstra stor når motstanderen på den andre banehalvdelen er fra utlandet. Spanske lag holder høy kvalitet, byr på flotte utfordringer og stort sportslig utbytte. Vi organiserer alt det praktiske, og forsøker å få til jevnbyrdige oppgjør slik at man får best mulig utbytte av disse kampene.

Spill kamper mot lokale spanske lag. Spanske lag byr på flotte utfordringer og stort sportslig utbytte. Vi organiserer alt det praktiske.

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Fasiliteter

Flotte treningsforhold i Spania på treningsleir fotball i Barcelona

Vi tilbyr gode treningsanlegg i Spania med flotte fasiliteter for lagene som kommer på treningsleir. Dere kan velge mellom både kunstgressbaner og naturgressbaner i ulike størrelser. Dersom det er behov for andre treningsanlegg slik som innendørshaller kan det også avtales. Flere av våre hoteller byr på egen spaavdeling med mulighet for massasje, spa, fysioterapi mm. samt svømmebasseng, møterom, treningssenter og tennisbane.

Vi tilbyr gode treningsanlegg i Spania med flotte fasiliteter for lagene som kommer på treningsleir. Baner i ulike størrelser og med ulikt dekke.

Seminar

Delta på seminar på treningsleir fotball i Barcelona, Spania

Vi kan også tilby ulike seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner innen idrett vil holde foredrag, og man får tilbud om ulike praktiske workshops med forskjellige fokusområder. Dette er en flott arena for ulike fagpersoner fra Norge, Spania og andre land, til å møtes og utvikle sine respektive klubber. En rekke tema kan være aktuelle for disse seminarene, blant annet teknikk, taktikk, treningskultur, lagledelse mm.

Vi tilbyr seminarer som kan skreddersys til deres behov. Fagpersoner innen idrett holder foredrag og dere får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Kunnskap

Kunnskapsutveksling med lokale lag for treningsleir fotball i Barcelona

Kunnskapsutveksling er sentralt for Adventures Barcelona. Vi ønsker at våre samarbeidsklubber skal få anledning til å utveksle kunnskaper og erfaringer med lokale klubber når de er på treningsleir i Spania. Dere kan høste inspirasjon og lærdom fra en annen idrettskultur enn den dere selv kommer fra. Vi tilbyr blant annet samarbeid med spanske lag, spansk trener, seminarer og fotballturneringer i Spania.

Vi ønsker at våre samarbeidsklubber skal få anledning til å utveksle kunnskaper og erfaringer med lokale klubber når de er på treningsleir i Spania.

Trener

Samarbeid med spansk trener på treningsleir fotball i Barcelona, Spania

Som en del av tanken om kunnskaps- og kompetanseoverføring, tilbyr vi samarbeid med profesjonelle spanske trenere og akademiene til FC Barcelona og RCD Espanyol. En spansk trener kan ha ansvaret for en eller flere treningsøkter under treningsleiren. I tillegg kan trenere få muligheten til å utveksle erfaringer og legge opp treningsopplegg sammen med den spanske treneren. Dette kan være til stor inspirasjon både for trenere og spillere.

En spansk trener kan ha ansvaret for treningsøkter under treningsleiren. Dette kan være til stor inspirasjon både for trenere og spillere.

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Barcelona

Billetter til Barcelona kamp på Camp Nou for treningsleir fotball i Spania

Vi kan gi dere muligheten til å ta del i en fantastisk fotballfest på Camp Nou! Se verdens beste fotballspillere på nært hold. Opplev stemningen sammen 100 000 på Camp Nou når Barca hymnen runger utover stadion. Vi ordner billetter for hele laget til Barcelonas hjemmekamper slik at dere kan oppleve fotball i verdensklasse! Vi ordner også billetter til andre begivenheter i Spania dersom det er ønskelig.

Ta del i en fantastisk fotballfest på Camp Nou! Se verdens beste fotballspillere på nært hold, og opplev stemningen!

Turnering

Delta i fotballturneringer og cuper på treningsleir fotball i Barcelona

Et annet område vi satser på er turneringer. Vi arrangerer cup i Spania mellom skandinaviske lag og lokale spanske lag. Å møte flere ulike lag fra ulike nasjoner gir både store opplevelser på banen, godt treningsutbytte og moro både på og utenfor banen. Vi fokuserer på mindre turneringer hvor antallet lag ikke er for stort. Det gjør at lagene også kan samarbeide utenfor kampene, f.eks. ved felles treninger, seminar og arrangement.

Vi arrangerer cup mellom skandinaviske- og spanske lag. Samarbeid også utenfor kampene, f.eks. ved felles treninger, seminar og arrangement.

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...