Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Sykling
 • 1

Treningsleir Sykling Barcelona

Fantastisk treningsleir sykling i Barcelona, Spania!

Vi kan tilby dere en fantastisk treningsleir for sykling og mountain bike i Barcelona. På treningsleir for sykling får dere flotte treningsforhold, trene med profesjonelle spanske trenere og mulighet til å samarbeide med- og konkurrere mot dyktige spanske syklister. En innholdsrik treningsleir i Spania med unike opplevelser til gode priser!

Treningsleir Sykling i Barcelona, Spania

Treningsleir Sykling

En treningsleir i utlandet kan være så mangt. Grunnen til at vi tilbyr treningsleir for sykling i Barcelona, er at vi ønsker å tilby noe mer, vi ønsker å tilby en helhetlig sportsopplevelse! Opplevelsen av å trene i en av verdens beste sykkelnasjoner. Muligheten til å samarbeide med lokale spanske sykkelklubber. Treninger sammen med spanske syklister hvor dere kan utveksle kunnskaper og erfaringer. Få tips og råd av profesjonelle spanske trenere som kan hjelpe dere å ta det neste steget. Besøk Barcelona, en av verdens mest spennende og populære byer som byr på attraksjoner, shopping og strandliv. Se FC Barcelona på Camp Nou eller besøk andre store idrettsbegivenheter.

Når man reiser på treningsleir sammen vil man gjerne oppleve noe mer enn bare et avsidesliggende hotell. På treningsleir i Barcelona for sykling kan dere være med på en rekke spennende aktiviteter, få sportslig fremgang og minner for livet!

Sykling og Mountain Bike

Sykling og Mountain Bike i Pyreneene, nær Barcelona, Spania

Sykling er meget populært i Spania og det er mange sykkelklubber av meget høy kvalitet i Barcelona. Mange unge talentfulle syklister kommer til Spania på treningsleir. Vi kan tilby dere flotte treningsforhold hele året og en rekke ulike utmerkede treningsområder rundt Barcelona. Både Costa Brava og Pyreneene byr på sykkelopplevelser av de sjeldne. Vi hjelper dere også med deltakelse i sykkelarrangement og konkurranser i Spania, både for sykling og terrengsykling. En treningsleir for sykling i Barcelona gir dere anledning til å komme i kontakt med lokale spanske klubber, trenere og utøvere, og få muligheten til å utveksle erfaringer og kompetanse. Å trene sammen med og konkurrere mot andre er både motiverende og berikende, spesielt når dere kommer fra ulike idrettskulturer. Vi kan tilby ulike seminarer med dyktige forelesere og relevante tema. 

Barcelona er en stor idrettsby og var vertskap for sommer-OL i 1992. Byen byr på en rekke flotte idrettsanlegg og en stolt idrettshistorie. Vi kan tilby dere utfordrende ruter i spennende landskap, treningssenter, fysioterapi og alt av nødvendige fasiliteter. Dere kan velge mellom å bo og trene i selve Barcelona, eller i en av de andre flotte byene i nærheten av Barcelona. Dette er en fantastisk mulighet til å samarbeide med dyktige spanske utøvere! Treningsleiren i Barcelona kan bli et av årets høydepunkt og kan være en flott arena både for sportslig framgang og til å styrke samholdet i klubben.

Treningsleir sykling i SpaniaTreningsleir Sykling i Spania

Adventures Barcelona kan skreddersy en treningsleir i Spania for sykling og mountain bike etter deres ønsker. Dere velger fritt når på året dere vil komme, hvor lenge dere ønsker å bli og hvilket innhold dere ønsker. Vi tilbyr flotte treningsanlegg med nærliggende hotell av høy standard og med gode fasiliteter. For et avbrekk i treningsoppholdet kan vi tilby adrenalinspekkede aktiviteter til lands og til vanns slik som Boblefotball, Laser Combat, Amazing Race, ATV kjøring mm. og teambuilding aktiviteter som fremmer engasjement, motivasjon og samhold. Vi finner de beste aktivitetene i Barcelona sammen dere og ordner alt det praktiske med billetter, reservasjoner og transport. Dere trenger bare å fokusere på treningen, opplevelsene og ha det artig sammen.

Når dere har spart lenge og jobbet hardt for å få til en treningsleir i Barcelona for sykling eller mountain bike, fortjener dere et helhetlig og innholdsrikt opplegg. Vi kan med stor glede tilby både utøvere og trenere uforglemmelige sykkelopplevelser i Barcelona!

  

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skreddersyr en treningsleir som passer akkurat deres behov:

 • Overnatting
  Varighet? Standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Møterom?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Treninger
  Antall? Innendørs/Utendørs? Kamper? Spansk trener? Turnering? Akademi?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 5 overnattinger på hotell
 • Helpensjon, frokost, lunsj og middag, wifi
 • Lokal transport

Treninger

 • Daglige treningsøkter
 • Treninger med lokale syklister

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boble-fotball

Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 7 overnattinger på hotell
 • Frokost, lunsj, middag, wifi, badebasseng, møterom
 • Lokal transport

Treninger

 • Daglige treningsøkter
 • Treninger med lokale syklister
 • Spansk trener

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boble-fotball
 • Billetter til FC Barcelonakamp
 • ATV kjøring eller Laser Combat
 • Tretoppløype

Pris fra kr 4 495,-

Fasiliteter

Flotte treningsforhold i Spania på treningsleir sykling i Barcelona

Vi tilbyr spektakulære treningsruter i naturskjønne omgivelser når dere kommer på treningsleir for sykling i Barcelona. Områdene rundt Barcelona, slik som Costa Brava og Pyreneene er meget godt egnet for både sykling og mountain bike. Flere av våre samarbeidshoteller byr på egen spaavdeling med mulighet for massasje, spa, fysioterapi med mer, samt svømmebasseng, møterom, treningssenter og tennisbane.

Vi tilbyr spektakulære treningsruter i naturskjønne omgivelser når dere kommer på treningsleir for sykling i Barcelona.

Billetter

Opplev store idrettsarrangementer i Spania mens dere er på treningsleir

Det er noe helt spesielt når man kan se de beste av de beste utøve idretten sin. Å sitte noen meter fra verdensstjernene som er mange utøveres forbilder og idoler er en fantastisk opplevelse. Den opplevelsen kan vi gi dere! Vi tar dere med slik at dere kan få se verdens beste syklister i La Vuelta, Spania Rundt, på nært hold. Vi kan også skaffe billetter til andre store idrettsbegivenheter i Spania slik som FC Barcelonas kamper på Camp Nou. 

Det er noe helt spesielt når man kan se de beste av de beste utøve idretten sin. Vi ordner billetter slik at dere får se de største stjernene på nært hold!

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Konkurrer

Delta i sykkelkonkurranser i Spania på treningsleir sykkel i Barcelona

Et av høydepunktene vi kan tilby er konkurranser mot lokale spanske syklister. Det er alltid spennende å konkurrere, men spenningen er ekstra stor dersom motstanderen er fra annet land. Generelt holder utøvere og klubber fra Spania høyt nivå, byr på flotte utfordringer og stort sportslig utbytte. Vi organiserer alt det praktiske, slik at dere kan konsentrere dere om å få best mulig utbytte av konkurransene.

Vi tilbyr konkurranser mot lokale klubber og syklister. Lag og utøvere fra Spania holder høyt nivå og byr på flotte utfordringer.

Seminar

Delta på seminar på treningsleir sykling i Barcelona

Vi kan også tilby seminarer skreddersydd til deres behov. Ulike fagpersoner innen sykling holder foredrag, og dere får tilbud om praktiske workshops med forskjellige fokusområder. Dette er en flott arena for ulike fagpersoner fra Spania, Norge og andre land, til å møtes og utvikle sine respektive klubber. Aktuelle for disse seminarene kan være blant annet utholdenhet, teknikk, taktikk, treningskultur, lagledelse mm.

Vi tilbyr seminarer som skreddersys etter deres behov. Fagpersoner innen idrett holder foredrag og dere får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Kunnskap

Kunnskapsutveksling med lokale klubber i Spania for treningsleir sykling

Kunnskapsutveksling er et sentralt begrep for Adventures Barcelona. Vi ønsker at våre sykkelklubber skal få anledning til å utveksle kunnskaper og erfaringer med lokale sykkelklubber når de er på treningsleir i Spania. Dette er en unik mulighet til å høste inspirasjon og lærdom fra en annen idrettskultur enn den man selv kommer fra. Vi tilbyr blant annet samarbeid med spanske klubber og spanske trenere.

Vi ønsker at dere skal få anledning til å utveksle kunnskaper og erfaringer med lokale klubber når dere er på treningsleir i Spania.

Trener

Samarbeid med profesjonell spansk trener på treningsleir sykling i Barcelona

Som en del av tanken om kunnskaps- og kompetanseoverføring, tilbyr vi også samarbeid med profesjonelle spanske trenere, og lokale sykkelklubber i Spania på høyt nivå. En spansk trener kan ha ansvaret for en eller flere treningsøkter under treningsleiren. I tillegg kan trenere få muligheten til å utveksle erfaringer og legge opp treningsopplegg sammen med den spanske treneren. Til stor inspirasjon både for trenere og syklister.

En spansk trener kan ha ansvaret for treningsøkter under treningsleiren. Dette kan være til stor inspirasjon både for trenere og syklister.

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Mountain Bike

Treningsleir Mountain Bike i Barcelona, Spania

Vi kan tilby egen treningsleir for mountain bike i Barcelona området. Det er meget gode treningsforhold rundt Barcelona, og ikke minst for mountain bike i fjellkjeden Pyreneene. Dere kan velge om dere ønsker å ha base i Barcelona eller i noen av de vakre fjellandsbyene i Pyreneene. Reiser dere på treningsleir for mountain bike til Barcelona får dere stort sportslig utbytte og unike opplevelser i naturskjønne omgivelser!

Vi kan tilby egen treningsleir for mountain bike i fantastiske omgivelser i Pyreneene.

Pyreneene

Flotte treningsforhold i Pyreneene på treningsleir sykling i Barcelona, Spania

Den naturskjønne fjellkjeden Pyreneene, ligger kun et par timers kjøring fra Barcelona. Flere etapper av La Vuelta, Spania Rundt, går i Pyreneene. Her kan dere trene i særdeles vakre omgivelser og få flotte sportslige utfordringer både for tradisjonell sykling og mountain bike. Vi skreddersyr treningsleirer for sykling utfra deres ønsker og behov, og ordner alt det praktiske slik at dere kan nyte naturen og sportslig fremgang. 

Pyreneene, kun et par timers kjøring fra Barcelona byr på flotte sportslige utfordringer både for tradisjonell sykling og mountain bike.

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...