Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Svømming
 • 1

Treningsleir Svømming Barcelona

Fantastisk treningsleir svømming i Barcelona, Spania!

Vi kan tilby dere en fantastisk treningsleir for svømming i Barcelona. På treningsleir i Barcelona får dere flotte treningsforhold, trene med profesjonelle spanske trenere og mulighet til å samarbeide med- og konkurrere mot dyktige spanske svømmere. En innholdsrik treningsleir i Spania med unike opplevelser til gode priser!

Treningsleir Svømming i Barcelona, Spania

Treningsleir Svømming Barcelona

En treningsleir i utlandet kan være så mangt. Grunnen til at vi tilbyr treningsleir for svømming i Barcelona, er at vi ønsker å tilby noe mer, vi ønsker å tilby en helhetlig svømmeopplevelse! Opplevelsen av å trene i en av verdens beste svømmenasjoner. Muligheten til å samarbeide med lokale spanske svømmeklubber. Treninger sammen med spanske svømmere hvor dere kan utveksle kunnskaper og erfaringer. Få tips og råd av profesjonelle spanske trenere som kan hjelpe dere å ta det neste steget. Besøk Barcelona, en av verdens mest spennende og populære byer som byr på attraksjoner, shopping og strandliv. Se FC Barcelona på Camp Nou eller besøk andre store idrettsbegivenheter.

Når dere reiser på treningsleir sammen vil dere gjerne oppleve noe mer enn bare et avsidesliggende hotell og en svømmehall. På treningsleir i Barcelona for svømming kan dere være med på en rekke spennende aktiviteter, få sportslig fremgang og minner for livet!

Treninger og Svømmehaller i Barcelona

Treninger i svømmebasseng med olympisk størrelse i Barcelona, Spania

Svømming er meget populært i Spania og det er mange svømmeklubber av meget høy kvalitet i Barcelona. Spanske svømmeklubber og trenere har rykte på seg for å være blant de beste i verden, og mange unge talentfulle svømmere kommer til Spania på treningsleir. Vi kan tilby dere flotte treningsforhold og treninger ledet av erfarne spanske trenere. Vi hjelper dere også med deltakelse svømmearrangement og konkurranser i Spania. En treningsleir for svømming i Barcelona gir dere anledning til å komme i kontakt med lokale spanske klubber, trenere og svømmere, og få muligheten til å utveksle erfaringer og kompetanse. Å trene sammen med og konkurrere mot andre er både motiverende og berikende, spesielt når dere kommer fra ulike idrettskulturer. Vi kan tilby ulike seminarer med dyktige forelesere og relevante tema. 

Barcelona er en stor idrettsby og var vertskap for sommer-OL i 1992. Byen byr på en rekke flotte idrettsanlegg og en stolt idrettshistorie. Vi kan tilby treninger i svømmehaller av ypperste kvalitet med svømmebasseng i olympisk størrelse, utendørs og innendørs, treningssenter, fysioterapi og alt av nødvendige fasiliteter. Dere kan velge mellom å bo og trene i selve Barcelona, eller i en av de andre flott kystbyene i nærheten av Barcelona. Dette er en fantastisk mulighet til å lære av noen av de beste klubbene og utøverne i verden! Treningsleiren i Barcelona kan bli et av årets høydepunkt og kan være en flott arena både for sportslig framgang og til å styrke samholdet i klubben.

Treningsleir Svømming i SpaniaTreningsleir Svømming i Spania

Adventures Barcelona kan skreddersy en treningsleir i Spania for svømming etter deres ønsker. Dere velger fritt når på året dere vil komme, hvor lenge dere ønsker å bli og hvilket innhold dere ønsker. Vi tilbyr flotte treningsanlegg med nærliggende hotell av høy standard og med gode fasiliteter. For et avbrekk i treningsoppholdet kan vi tilby adrenalinspekkede aktiviteter til lands og til vanns slik som Boblefotball, Laser Combat, Amazing Race, ATV kjøring mm. og teambuilding aktiviteter som fremmer engasjement, motivasjon og samhold. Vi finner de beste aktivitetene i Barcelona sammen dere og ordner alt det praktiske med billetter, reservasjoner og transport. Dere trenger bare å fokusere på treningen, opplevelsene og ha det artig sammen. 

Når dere har spart lenge og jobbet hardt for å få til en treningsleir i Barcelona for svømming, fortjener dere et helhetlig og innholdsrikt opplegg. Vi kan med stor glede tilby både utøvere og trenere uforglemmelige svømmeopplevelser i Barcelona!

  

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skreddersyr en treningsleir som passer akkurat deres behov:

 • Overnatting
  Varighet? Standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Møterom?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Treninger
  Antall? Innendørs/Utendørs? Kamper? Spansk trener? Turnering? Akademi?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 5 overnattinger på hotell
 • Helpensjon, frokost, lunsj og middag, wifi
 • Lokal transport

Treninger

 • Daglige treningsøkter
 • Tren med lokale svømmere

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boble-fotball

Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 7 overnattinger på hotell
 • Frokost, lunsj, middag, wifi, badebasseng, møterom
 • Lokal transport

Treninger

 • Daglige treningsøkter
 • Tren med lokale svømmere
 • Spansk trener

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boble-fotball
 • Billetter til FC Barcelonakamp
 • ATV kjøring eller Laser Combat
 • Tretoppløype

Pris fra kr 4 495,-

Fasiliteter

Flotte svømmehaller i Spania på treningsleir svømming i Barcelona

Vi tilbyr flotte svømmehaller med gode fasiliteter for klubber på treningsleir i Spania. Utendørsanlegg og innendørshaller med svømmebasseng i olympisk størrelse med garderober og alle nødvendige fasiliteter. Noen av anleggene inkluderer også treningssenter. Flere av våre hoteller byr på egen spaavdeling med mulighet for massasje, spa, fysioterapi med mer, samt svømmebasseng, møterom, treningssenter og tennisbane.

Vi tilbyr flotte anlegg med gode fasiliteter. Utendørsbasseng og innendørsanlegg av høy standard, og med olympisk størrelse.

Billetter

Se store sport i Spania mens dere er på treningsleir i Barcelona

Det er noe helt spesielt når man kan se de beste av de beste utøve idretten sin. Å sitte noen meter fra verdensstjernene som er mange utøveres forbilder og idoler er en fantastisk opplevelse. Den opplevelsen kan vi gi dere! Vi kan skaffe billetter til svømmestevner og konkurranser i Spania. Vi kan også skaffe billetter til andre idrettsbegivenheter i Spania, slik som å se Messi, Neymar og FC Barcelona spille fotballkamp på Camp Nou.

Det er noe helt spesielt når man kan se de beste av de beste utøve idretten sin. Vi ordner billetter slik at dere får se de største stjernene på nært hold!

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Konkurrer

Delta i svømmekonkurranser i Spania på treningsleir svømming i Barcelona

Et av høydepunktene vi kan tilby er konkurranser mot lokale spanske svømmere. Det er alltid spennende å konkurrere, men spenningen er ekstra stor dersom motstanderne er fra annet land. Generelt holder svømmere fra Spania høyt nivå, byr på flotte utfordringer og stort sportslig utbytte. Vi organiserer alt det praktiske, slik at dere kan konsentrere dere om å få best mulig utbytte av konkurransene. 

Vi kan tilby konkurranser mot lokale svømmere. Utøvere fra Spania holder høyt nivå, byr på flotte utfordringer og stort sportslig utbytte.

Seminar

Delta på seminar i Spania på treningsleir svømming i Barcelona

Vi kan også tilby ulike seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner innen svømming holder foredrag, og dere får tilbud om praktiske workshops med forskjellige fokusområder. Dette er en flott arena for ulike fagpersoner fra Spania, Norge og andre land, til å møtes og utvikle sine respektive klubber. En rekke tema er aktuelle for disse seminarene, blant annet teknikk, taktikk, treningskultur, lagledelse mm.

Vi tilbyr seminarer som kan skreddersys til deres behov. Fagpersoner innen idrett holder foredrag og dere får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Kunnskap

Kunnskapsutveksling på treningsleir Svømming i Barcelona, Spania

Kunnskapsutveksling er et sentralt begrep for Adventures Barcelona. Vi ønsker at våre samarbeidsklubber skal få anledning til å utveksle kunnskaper og erfaringer med lokale klubber når de er på treningsleir i Spania. Dette er en unik mulighet til å høste inspirasjon og lærdom fra en annen idrettskultur enn den man selv kommer fra. Vi tilbyr blant annet samarbeid med spanske klubber, spansk trener og konkurranser i Spania.

Vi ønsker at dere skal få anledning til å utveksle kunnskaper og erfaringer med lokale klubber når dere er på treningsleir i Spania.

Trener

Samarbeid med spansk trener på treningsleir svømming i Barcelona, Spania

Som en del av tanken om kunnskaps- og kompetanseoverføring, tilbyr vi også samarbeid med profesjonelle spanske trenere, og lokale klubber i Spania på høyt nivå. En spansk trener kan ha ansvaret for en eller flere treningsøkter under treningsleiren. I tillegg kan trenere få muligheten til å utveksle erfaringer og legge opp treningsopplegg sammen med den spanske treneren. Til stor inspirasjon både for trenere og svømmere.

En spansk trener kan ha ansvaret for treningsøkter under treningsleiren. Dette kan være til stor inspirasjon både for trenere og svømmere.

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Stuping

Treningsleir Stuping i Barcelona, Spania

Vi tilbyr også treningsleir for stuping i Barcelona. Spania er kjent for å ha meget gode stupere og profesjonelle trenere. På treningsleir for stuping i Barcelona får dere muligheten til å samarbeide med lokale stupere og klubber, utveksle kunnskaper og erfaringer. Dere får tilgang på flotte anlegg både innendørs og utendørs i Barcelona. Vi kan tilby dere fantastiske treningsforhold, stort sportslig utbytte og unike opplevelser!

Vi tilbyr også treningsleir for stuping i Barcelona. Samarbeide med spanske stupere og profesjonelle spanske trenere.

Vannidrett

Treningsleir Vannpolo i Barcelona - Treningsleir synkron svømming i Spania

Vi kan skreddersy treningsleirer for alle typer vannidretter. Dersom dere ønsker treningsleir for vannpolo i Barcelona, treningsleir for synkronsvømming eller treningsleir for andre vannidretter kan vi skreddersy et opplegg for dere. Dere får anledning til å samarbeide med profesjonelle spanske trenere og dyktige lokale utøvere. Vi kan tilby treningsanlegg av ypperste klasse og kan hjelpe dere med deltakelser i konkurranser.

Vi kan skreddersy treningsleirer for alle typer vannidretter. Treningsleir for vannpolo, synkronsvømming eller andre idretter. 

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...