Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Hotell og transport i Barcelona
  • 1

Hotell og transport

Overnatting og hotell i Barcelona, høy standard og gode priser!

Vi samarbeider med de beste hotellene og resortene i Barcelona med flotte fasiliteter. Vi hjelper dere med overnatting, reservasjoner og behagelig og effektiv transport for å komme seg rundt og delta på ulike aktiviteter. Dere kan bare slapp av å nyte turen Adventures Barcelona ordner alt det praktiske!

Overnatting og hotell i Barcelona, Spania

Overnatting

Vi samarbeider med flotte hoteller i ulike priskategorier både i og utenfor Barcelona. Vi har flere sentrumsnære alternativer. Det går også an å bo i en av de mindre byene ved kysten og reise inn til Barcelona og til ulike aktiviteter. I tillegg har vi avtaler med hotell i nærheten av flotte treningsanlegg.

Her er det bare å velge ut fra ønsker, behov og budsjett. Dere kan velge mellom halvpensjon, helpensjon og fullpensjon. Hotellene tilbyr ulike fasiliteter slik som wifi, basseng, treningsstudio, møterom, tennisbane, spa med mer, avhengig av hvilke hotellklasse dere velger.

 

Flyreise og rimelige flybilletter til Barcelona for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur til Barcelona.

Transport

Det er ikke lange flyturen for å komme seg Barcelona. Flyplassen ligger sørvest for byen. Derfra tar det rundt 20 minutter å komme seg inn til sentrum.

Adventures Barcelona tar ikke hånd om flybilletter, men samarbeider med lokale reiseselskap i Skandinavia som kan ordne med flybilletter til og fra Barcelona. Noen kunder foretrekker å ordne flybilletter på egenhånd.

  

Lokal transport i Barcelona for gruppetur, treningsleir, firmatur og skole til Barcelona.

Transport lokalt

Vi kan ordne det slik at dere blir hentet på flyplassen og kjørt til hotellet. På samme måte organiserer vi transport tilbake til flyplassen når dere skal dra hjemover.

I tillegg kan vi organisere transport i forbindelse med de ulike aktivitetene dere ønsker å delta på. Vi har flotte behagelige busser med aircondition som gjør reisetiden kort og behagelig.