Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Adventures Barcelona
  • 1

Om oss

Adventures Barcelona - Vi skreddersyr fantastiske gruppereiser og treningsleirer!

Vi vil gjøre vårt aller ypperste for at våre bedrifter, foreninger, idrettslag og studenter skal få en innholdsrik og uforglemmelig gruppereise til Barcelona. Dersom dere vurderer å reise på gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Barcelona kan vi hjelpe dere og skreddersy den turen dere drømmer om.

Gruppereise og treningsleir i Barcelona, inspirerende og uforglemmelig!Filosofi

Treningsleir: Adventure Barcelona ønsker at en treningsleir skal være mer enn kun et fint hotell med gunstige treningsforhold. Vi ønsker at dere skal få en uforglemmelig idrettsopplevelse som vil inspirere dere i lang tid fremover! Opplev stjernene, tren med de beste, spill mot lokale lag, utfordre dere selv og bygg et godt fellesskap, slik at både hode og kropp er fylt med ny innsikt, engasjement og nye ferdigheter når dere setter dere på flyet hjem.

Gruppereiser: Adventures Barcelona ønsker at en klassetur, firmatur eller andre gruppereiser skal gi faglig utbytte, by på spennende aktiviteter og uforglemmelige opplevelser i Barcelona. Noe mer enn en vanlig charterferie. Vi bidrar til at dere blir kjent med de lokale, deler kunnskaper, erfaringer og kanskje knytter framtidige vennskapsbånd, kommer i kontakt med lokale fagmiljø, kan delta på seminar eller festivaler, og kan være med på adrenalinfylte eller morsomme sosiale aktiviteter som kan styrke samholdet i gruppen. Vi vil tilby dere en innholdsrik og uforglemmelig reise til Barcelona.

Treningsleir og gruppereise til Barcelona, bli kjent med de lokale!Erfaring

Adventures Barcelona har lang erfaring med organisering av gruppereiser. Vår bakgrunn fra både Norge og Barcelona er noe våre kunder nyter godt av. Vi kjenner skandinaviske forventninger og kultur, slik slipper dere overraskelser på veien. Gjennom vår lokale forankring i Barcelona og mangfoldige kunnskap om byen kan vi finne aktiviteter og lage et opplegg som passer akkurat for deres gruppe. Vi tar imot dere på flyplassen, og vi er på plass i Barcelona under hele oppholdet deres, og kan hjelpe dere om det skulle oppstå noe underveis. 

Adventures Barcelona - Eventyrlysten, kunnskapsrik og pålitelig!Verdier

Adventures Barcelona er stolt av å være EVENTYRLYSTEN, KUNNSKAPSRIK og PÅLITELIG.
Vi ønsker at disse verdiene skal prege alle aspekter av bedriften vår og hvordan våre kunder opplever oss.

Vi setter kunden i sentrum. Med utgangspunkt i deres ønsker, behov og økonomiske rammer, vil vi hjelpe dere med tips og råd, og skreddersy en morsom og innholdsriktur etter deres ønsker!

 

reisegarantifondet


Adventures Barcelona er del av Reisegarantiordningen gjennom det norske Reisegarantifondet.