Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Adrenalin og Sport i Barcelona
  • 1

Adrenalin og Sport i Barcelona

Spennende og morsomme aktiviteter i Barcelona!

Fartsfylt racing, rafting i Pyreneene, kajakktur, paintball, ATV-kjøring, dykking, wakeboard og mer. Unike opplevelser til gode priser! Ta sats og få en opplevelse for livet! Kjenn pulsen hamre i ørene og adrenalinet bruse gjennom kroppen. Press deg selv helt på grensen, trøkk til og kjenn på den berusende følelsen av å mestre det!

Teambuilding i Barcelona

Vi tilbyr aktiviteter i Barcelona som passer perfekt til teambuilding eller som ren underholdning. Søker du fart og spenning eller vil teste ferdighetene dine? Med sin fantastiske lokalisering kan Barcelona tilby utallige aktiviteter til vanns, til lands og høyt i det blå. Uansett om det er 4-hjuling, vannscooter, wakeboard eller fallskjermhopping som frister, vil pulsen dunke og dere vil kjenne det i magen. Her ligger alt til rette for å pirre konkurranseinstinktet og teste grenser sammen med andre. Vi garanterer minner for livet!

Adventures Barcelona finner de aktivitetene som passer for dere. Vi tar hånd om reservasjoner, billetter, transport og hva ellers dere måtte trenge. Vi ønsker å skape deres drømmetur!

ATV

Fartsfylt ATV, firhjuling i Barcelona, Spania

Dersom man ønsker å kombinere fart, spenning og moro i en og samme pakke passer 4-hjulinger midt i blinken. Enten man ønsker å utforske naturen eller konkurrere og kjøre intense baneløp vil en dag på ryggen av en 4-huling gi uforglemmelige opplevelser.

Dersom man ønsker å kombinere fart, spenning og moro i en og samme pakke passer 4-hjulinger midt i blinken.

Pris fra 30€

Kajakk

Bli med på kajakktur i Barcelona og Costa Brava, Spania

Nord for Barcelona ligger den røffe kysten langs Costa Brava. Med kajakk får du nærkontakt med imponerende klippeformasjoner og det fantastiske livet under vann og langs kystlinjen. Med kajakk kan du virkelig utforske området. Du når utilgjengelige strender, grotter og trange passasjer og du får en dag med opplevelser.

Med kajakk kan du utforske Costa Brava. Du når utilgjengelige strender, grotter og trange passasjer.

Pris fra 29€

Dykking

Opplev snorkling og dykking i Barcelona og Costa Brava, Spania

Ta et avbrekk fra storbylivet, dra opp til Costa Brava og opplev magien under vann. Her finner du noen av de beste dykkerstedene i Middelhavet. Foruten et spennende dyre- og plantelivet kan du utforske grotter, tunneler og skipsvrak. Spennende opplevelser og utfordringer for både nybegynnere og erfarne.

Reis til Costa Brava og opplev magien under vann. Her finner du noen av de beste dykkerstedene i Middelhavet.

Pris fra 65€

Fallskjerm

Prøv fallskjermhopping i Barcelona og Costa Brava, Spania

Det er vel knapt mulig å få større adrenalinopplevelse enn å hoppe i fallskjerm. Hvis dere vil få hjertepumpa til å jobbe så er dette den ultimate utfordringen. Det er flere gode muligheter for fallskjermhopp både for nybegynnere og erfarne. Inkludert treningssimulator for de som ikke ønsker å hoppe ut fra fly.

Det er vel knapt mulig å få større adrenalinopplevelse enn å hoppe i fallskjerm. Treningssimulator for de som ikke vil hoppe fra fly.

Pris fra 239€

Go-Kart

Kjør Go-Kart på utendørs og innendørs baner i Barcelona, Spania

Go-Karting er meget populært i Barcelonaområdet og det er en rekke gode Go-Kart-baner her. Man kan velge mellom ulike baner innendørs og utendørs, ulike karter og ulike hastigheter. Dere kan velge å konkurrere på tid, i løp eller til og med grand prix.

Go-Karting er populært og dere kan velge mellom ulike baner innendørs og utendørs, ulike karter og ulike hastigheter.

Pris fra 19€

Klatring

Bestig fjell og opplev klatring i Pyreneene nær Barcelona, Spania

Litt nord for Barcelona ligger fjellkjeden Pyreneene. Fjellene byr på flotte klatreopplevelser i fantastiske og naturskjønne omgivelser. Her er det utfordringer tilpasset ulike nivåer og aldersgrupper, fra nybegynnere til erfarne. Vi samarbeider med instruktører på høyt nivå som vil hjelpe deg å nå dine mål og topper, på en trygg og god måte. 

Nord for Barcelona ligger Pyreneene. Fjellene byr på klatring i flotte og naturskjønne omgivelser.

Pris fra 69€

Boards

Fart og spenning på wakeboard i Barcelona

Wakeboard med kabel er for deg som liker action på vannet. Du holder deg fast i en wire som minner om en T-heis fra skibakken. Du blir dratt avgårde i en forrykende fart. Underveis er det ulike hopp og hindringer som du kan bryne deg på. Ulike løyper og vanskelighetsgrader fra nybegynner til proff.

Wakeboard med kabel er for deg som liker action på vannet. Det er ulike løyper med vanskelighetsgrad fra nybegynner til proff.

Pris fra 18€

Seilbrett

Forsøk seilbrett på stranda i Barcelona eller Costa Brava, Spania

Ønsker du å ri på bølgene med vinden i ryggen og sjøsprøyten i ansiktet? Da er seilbrett noe for deg. Du vil først få en grundig innføring og veiledning av instruktør, så er det bare å komme seg opp på brettet og få testet dine nye ferdigheter. Vi kan love en dag med fart og spenning, knall og fall og mye latter.

Ønsker du å ri på bølgene med vinden i ryggen og sjøsprøyten i ansiktet? Da er seilbrett en spennende aktivitet for deg.

Pris fra 49€

Sykling

Terrengsykling og mountain bike i Pyreneene, nær Barcelona, Spania

Terrengsykling er den perfekte måten å oppleve det fantastiske og utfordrende katalonske landskapet og samtidig få litt action. Sammen med en guide vil dere utforske naturen i vindistriktet Penedés og få en dag fylt av action, utfordringer og store naturopplevelser.

Sykling er den perfekte måten å oppleve det fantastiske og utfordrende katalonske landskapet og samtidig få litt action.

Pris fra 25€

Scooter

Prøv fartsfylt vannscooter i Barcelona, Spania

Drømmer du om å fly over bølgene på en vannscooter? Nå har du muligheten. En sertifisert instruktør vil gi deg en kort sikkerhetsinstruksjon og så er det bare å slå seg løs. Vreng opp gassen, dans over bølgene og gjør triksene du føler for. Vær forberedt på en våt og utrolig artig opplevelse fylt av action, fart og spenning hele dagen! 

Drømmer du om å prøve vannscooter? Forbered deg på en våt og artig opplevelse fylt av action!

Pris fra 100€

Rafting

Spennende rafting i Pyreneene nær Barcelona, Spania

Rafting gir både et adrenalinkick og en flott arena for samarbeid og mestring. I Pyreneene finner man elver i ulike kategorier og for ulike nivå. Ta med gruppen ut i naturen og gi dere selv utfordringer som vil styrke både samhandlingsevnen og stemningen i gruppen deres.

Rafting gir både et adrenalinkick og en flott arena for samarbeid og mestring. Pyreneene byr på ulike kategorier og ulike nivå.

Pris fra 41€

Kiting

Prøv kiting i Barcelona og Costa Brava, Spania

Kiting er ganske enkelt noe som bare må prøves. Det er vanskelig å forklare følelsen man får når man fyker bort over vannet i stor hastighet og hopper på bølgene. Vi tilbyr kurs og arrangementer tilpasset både nybegynnere og erfarne. Våre dyktige instruktører legger til rette for fantastiske opplevelser på bølgene.

Kiting er en fantastisk spennende og morsom aktivitet. Vi tilbyr kurs tilpasset både nybegynnere og erfarne.

Pris fra 120€

Motor

Kjør racerbil, Ferrari, Porche, sportsbil på Circuit Catalunya nær Barcelona

Vi kan tilby en rekke ulike motorsportaktiviteter for grupper. Motorsykler, racecars, gatebiler, banekjøring, offroad mm. Ulike former for konkurranser og arrangement. Test kjøreferdighetene på Circuit Catalunya med en Porche, Ferrari eller racingbil.

Vi tilbyr aktiviteter innen motorsport. Test ferdighetene på Circuit Catalunya med en Porche, Ferrari eller racingbil.

Pris fra 69€

Paintball

Bli med på adrenalinfylt paintball i Barcelona, Spania

En paintball match pleier å få opp både konkurranseinstinktet og stemningen i gruppen. Det er ikke mye som slår følelsen av å snike seg opp bak treneren/sjefen/kompisen/læreren og pepre ham med paintballs. Dere kan velge mellom flere spennende konkurranseformer og lokaliseringer, både utendørs og innendørs.

Paintball får fram konkurranseinstinktet og stemningen. Velg mellom ulike spennende konkurranseformer.

Pris fra 25€

Sport

Bli med på strandsport på stranda i Barcelona, Costa Brava

Det er deilig å tilbringe en dag på stranda når man først reiser sørover, men dagen blir enda bedre med noen utfordringer og konkurranser sammen med gode venner eller kolleger. Vi kan tilby artige aktiviteter som krever samarbeid, høy innsats og engasjement. Vær klar for en dag med lek og moro på stranda.

Tilbring en dag på stranda. Vi kan tilby artige aktiviteter som krever samarbeid, høy innsats og engasjement.

Pris fra 29€

Vannski

Kjør vannski i park eller på sjøen i Barcelona, Spania

Pirrer tanken på å frese avgårde på vannflaten så vannspruten står? Gjøre triks og hopp? Da er det bare å gripe sjansen. Få på deg vannskiene, hekt linen til båten og sett avgårde. Det vil bli en våt dag med mye fart og spenning. Vi kan tilby vannskikjøring både i vannpark og i fri utfoldelse på sjøen. 

Fres avgårde på vannflaten så vannspruten står, gjør triks og hopp, grip sjansen! Prøv vannski i Barcelona.

Pris fra 18€