Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

Adventures Barcelona ekspanderer til Sverige

Velkommen til Barcelona, Sverige!

Det er en stor glede for oss å ønske hele Sverige velkommen til Barcelona!

sverige barcelona

Det har vært litt stille i det siste fra Adventures Barcelona på sosiale medier og på nyhetssiden vår. Det skyldes at vi har nettopp vært igjennom en meget hektisk periode hvor vi har jobbet intenst med et par store nyheter. En av disse nyhetene er at vi ekspanderer til Sverige.

Vi er nå klare for å ta imot svenske bedrifter, studenter og idrettsfolk til Barcelona. Dersom dere kjenner noen svensker som er på jakt etter «företagsresa», «klassresa», «gruppresa» eller «träningsläger» i Barcelona så håper vi dere kan henvise de til oss. På vårt nye nettsted: http://adventuresbarcelona.se kan de finne fantastiske «gruppresor till Barcelona». Våre nye svenske venner kan også nå oss på telefon: (+46) 08-519 71 777.

Utvidelsen til Sverige er interessant på mange måter. Det gjør at vi i større grad også kan arrangere vennskapskamper mellom flere ulike nasjonaliteter når vi tar imot lag på treningsleir. Det blir flere muligheter for turnereringer og utvekling av kunnskaper for eksempel gjennom felles seminarer, treninger og aktiviteter.

Vi kan også røpe at Danmark er neste land som står for tur. Allerede i januar 2016 bør det meste være på plass for å kunne ønske Danmark velkommen til Barcelona.

 

Publisert 2015-12-15

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona
Swedish version: Adventures Barcelona - Gruppresor till Barcelona