Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Events og Sightseeing i Barcelona
  • 1

Events og Sightseeing i Barcelona

Fantastiske severdigheter og attraksjoner i Barcelona!

Spennende og morsomme opplevelser i Barcelona! Bli med på FC Barcelona kamp, segway sightseeing, fornøyelsesparker, vannland, byvandring og mer. Vi kjenner de beste attraksjonene i Barcelona, festivalene og de skjulte skattene. Adventures Barcelona kan tilby dere unike opplevelser til gode priser!

Sightseeing i Barcelona

Opplev historiske og livsglade Barcelona! Barcelona er en verdensmetropol og her er det fantastisk mye å se og oppleve. Ser dere etter fart og spenning, glede og moro er det bare å sette kursen til et av vannlandene eller fornøyelsesparkene i Barcelona. Vil dere oppleve noe som virkelig berører de lokale hjerterøttene, bli med på kamp på Camp Nou eller besøk FC Barcelonas museum. Er det selve byen og historien som pirrer interessen, anbefaler vi en guidet tur i buss eller til fots, eller bli med på en morsom Segway sightseeing i Barcelona.

Vil dere ha et avbrekk fra storbyen kan dere besøke det imponerende fjellklosteret Monserrat eller ta en tur til den fantastiske Costa Brava-kysten. Dere kan nyte det vakre katalanske landskapet fra en varmluftballong. Med vår lokalkunnskap kan vi gi dere tips og råd basert på deres ønsker og behov. Vi ordner med billetter, transport og hva dere ellers måtte ønske. Sammen kan vi skape en uforglemmelig tur!

Barcelona

Billetter til Barcelona fotballkamp på Camp Nou i Spania

Få fotballopplevelser kan konkurrere med FC Barcelona kamp, 100 000 tilskuere og fotball i verdensklasse. Se verdens beste fotballspillere på nært hold, opplev stemningen og intensiteten i verdens beste liga. Vi ordner billetter slik at du får unike fotballopplevelser.

Opplev 100 000 tilskuere og fotball i verdensklasse! Se fotballstjernene på nært hold. Vi ordner billetter til dere!

Pris fra 39€

Tibidabo

Tibidabo fornøyelsespark i Barcelona, Spania, moro for liten og stor

Tibidabo er Barcelonas egen historiske fornøyelsespark. Lokaliseringen er spektakulær på et av de omkringliggende fjellene til Barcelona med fantastisk utsikt over byen. Denne klassiske fornøyelsesparken er over 100 år gammel og byr på glede og moro, og fart og spenning, for både store og små.

Tibidabo er Barcelonas egen historiske fornøyelsespark. Lokaliseringen er spektakulær med flott utsikt over byen.

Pris fra 29€

Guide

Sightseeing tur i Barcelona med unike attraksjoner som Park Gaudi

Barcelona har utrolig mye å by på og for å få mest mulig ut av oppholdet kan en guidet tur være et smart valg. Vi kan tilby ulike typer sightseeing alt fra byvandring og bussguiding til guidet tur på sykkel, i helikopter eller kombinert guiding og vin- eller tapas-smaking.

Barcelona har utrolig mye å by på og for å få mest mulig ut av oppholdet kan en guidet sightseeingtur være et smart valg.

Pris fra 14€

Montserrat

Opplev Montserrat klosteret, nær Barcelona og det fantastiske landskapet rundt

Det dramatiske fjellandskapet Montserrat med sitt avsidesliggende klosterområde regnes for å være Katalonias helligste sted. Besøk klosteret, lytt til guttekoret og opplev kunsten og høytiden i kirkerommene. Dette er også et fantastisk utgangspunkt for trekking og uforglemmelige naturopplevelser. 

De dramatiske fjellene Montserrat, med sitt avsidesliggende klosterområde regnes for å være Katalonias helligste sted.

Pris fra 47€

Segway

Attraksjoner og sightseeing i Barcelona med Segway

Utforsk Barcelona på en annerledes og morsom måte. Dyktige guider vil ta dere med på en sightseeingtur gjennom de smale gatene i gamlebyen og ned til strandpromenaden. På en letthåndterlig Segway blir opplevelsen av Barcelona både ny og spennende.

Utforsk Barcelona på en annerledes og morsom måte. Bli med på Segway gjennom de smale gatene og ned til stranda.

Pris fra 29€

Port Aventura

Fart og spenning i Port Aventura fornøyelsespark ved Barcelona, Spania

Fornøyelsesparken Port Aventura byr på en dag fylt med fart, spenning og underholdning. Parken har en rekke fantastiske attraksjoner både for store og små, unge og gamle, og er blant de største i Europa. Et av de desiderte høydepunktene er Europas høyeste og raskeste berg-og-dalbane. 

Port Aventura byr på fart, spenning og fantastiske attraksjoner for hele familien!

Pris fra 45€

Poble Espanyol

Besøk Poble Espanyol i Barcelona, Spania

Poble Espanyol ble bygd til verdensutstillingen i 1929 og er et forsøk på å gjenskape arkitektur og byggestiler fra hele Spania. Landsbyen er fylt med kunst og håndverk av høy kvalitet og har små utsalgssteder, verksteder, utstillinger og restauranter.

Til verdensutstillingen ble Poble Espanyol bygd og gjenskaper spansk arkitektur.

Pris fra 12€

Vannland

Vannland og fornøyelsesparker i Barcelona og på Costa Brava, Spania

I området rundt Barcelona er det en rekke vannland og vannparker å velge mellom. Her er det vanvittige attraksjoner og mye moro for både store og små. Flotte steder for å bygge god stemning i alle typer grupper. Vi hjelper dere med billetter og transport slik at dere kan få en våt fornøyelse.

I området rundt Barcelona er det en rekke vannland og vannparker. Her er det vanvittige attraksjoner og mye moro for alle!

Pris fra 24€