Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

El Clasico - Real Madrid vs FC Barcelona

El Clásico i Madrid på Lørdag

El Clásico er en av de mest kjente fotballkampene i verden. Det er kampen mellom FC Barcelona og Real Madrid...

Lionel Messi in El Clasico - Real Madrid vs FC Barcelona

Det er kampen mellom den spanske kongens lag og Catalonias «landslag». Denne gangen er det politiske aspektet av kampen sterkere enn noensinne. Uavhengighetspartiene i Catalonia vant det lokale valget i september. Med flertall i det katalanske parlamentet vedtok de i forrige uke starten på den katalanske uavhengigheten fra Spania. De vedtok et veikart for en ny uavhengig katalansk republikk. Spenningsnivået mellom Spania og Catalonia er med andre ord meget høyt.

På lørdag 21. november klokken 18:15 braker Real Madrid og FC Barcelona sammen igjen på Santiago Bernabéu stadion i Madrid. Kampen er utsolgt, og det er ventet 75,145 fans. FC Barcelona vant både serien, cupen og Champions League i fjor. Sesongen var en enorm skuffelse for Real Madrid som ikke vant noen av de gjeveste trofeene. De sparket treneren sin og er på desperat jakt etter revansje i år.

Neymar in El Clasico - Real Madrid vs FC BarcelonaAkkurat nå, etter 11 kamper, leder FC Barcelona ligaen med 27 poeng (9 seire, 0 uavgjort, 2 tap), Real Madrid ligger 3 poeng bak (7 seire, 3 uavgjort, 1 tap). Denne kampen er veldig viktig, spesielt for Real Madrid. Dersom de taper kampen vil de være 6 poeng bak FC Barcelona, og det vil være et alvorlig slag mot ambisjonene om å vinne ligatittelen.

Et av de store samtaleemnene før kampen er om Lionel Messi kommer til å spille eller ikke. Han har vært skadet siden kampen mot Las Palmas i slutten av september. Skaden var forventet å ta 7-8 uker, nå har det gått 7 uker. Han trente med Barcelona B i helga og hele Catalonia krysser fingrene for at han blir klar til lørdagens El Clásico. I hans fravær har både Neymar og Suarez blomstret. De har scoret hele 18 mål på de siste 9 kampene. Helgens kamp kommer til å bli intens og dramatisk med eller uten Messi på banen. Millioner kommer til å følge kampen på tv skjermer rundt om i verden og vi gleder oss stort!

Hvis dere har lyst til å se FC Barcelona og verdens beste fotballspillere briljere på Camp Nou, ta kontakt med Adventures Barcelona så skal vi hjelpe dere med å få en fotballopplevelse av de sjeldne!

 

Publisert 2015-11-16

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona