Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Pensjonisttur til Barcelona, Spania
 • 1

Pensjonisttur til Barcelona

Fantastisk pensjonisttur til Barcelona, Spania!

Sightseeing, guiding, utflukter, festivaler, aktiviteter og besøk hos lokale foreninger. Unike opplevelser til gode priser! Som godt voksen har man mer tid til seg selv og egne interesser igjen. Det er berikende å tilbringe tid sammen med andre med samme interesser og ha et godt fellesskap. Nå har man tid til å reise og oppleve nye land og kulturer, noe man ofte ikke hadde anledning til tidligere i en travel hverdag.

Pensjonisttur til Barcelona, Spania

Seniortur til utlandet

Barcelona er det perfekte reisemål for en seniortur eller tematur. Byen byr på et utrolig mangfold i ulike tilbud og deilig klima. Her kan dere oppleve kunst og kultur på internasjonalt nivå og delta på lokale festivaler. Dere kan utforske byen historisk eller bare nyte strandlivet, shopping og oppdage Katalonias fantastiske gastronomiske verden. Adventures Barcelona kan by på utallige ulike aktiviteter for ulike interesser innen gastronomi, velvære og friluftsliv. Vi skreddersyr reiser fylt av spennende opplevelser ut fra deres ønsker!

Opplevelser og attraksjoner

I Barcelona kan dere få musikalsk og kulturell inspirasjon. Byen huser utallige festivaler, konserter og show gjennom året. Adventures Barcelona kan formidle kontakt med lokale foreninger og grupper slik at dere kan besøke de lokale, bli kjent og vennskapsbånd kan knyttes. I Barcelona kan dere besøke kjente attraksjoner slik som La Sagrada Familia, Barri Gotic, Camp Nou, Parc Guell, Tibidabo m.fl. Vi tilbyr også ekskursjoner til små koselige steder rundt Barcelona, blant annet til vingårder, til det vakre klosteret i Montserrat og langs den flotte Costa Brava kysten. 

Gruppereise til Barcelona

Adventures Barcelona har lang erfaring med gruppereiser til Spania. Vi tar oss av alt det praktiske og planlegger turen i fellesskap med dere ut fra deres ønsker, behov og budsjett. Vi kan formidle kontakt med lokale foreninger som deler deres interesser slik at spennende møter kan oppstå. Vi organiserer hotell og transport og tar hånd om alle bestillinger og reservasjoner til arrangement og aktiviteter som dere ønsker å delta på.

Sammen med dere ønsker vi å skape en gruppereise som inspirerer og gir minner for livet!

  

Priser fra kr 2 495,-

 

Tilpasset

Vi skreddersyr et opplegg som passer akkurat deres behov:

 • Overnatting
  Varighet? Hotell standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Møterom? Spa?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Innhold
  Besøk hos lokale? Seminar? Festivaler? Konserter?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 4 overnattinger på hotell
 • Frokost, wifi, møterom
 • Lokal transport

Innhold

 • Besøk hos lokale
 • Picasso museet
 • Omvisning Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Sightseeing i Barcelona
 • Tur til Poble Espanyol
 • Tapastur

Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 6 overnattinger på hotell
 • Frokost, wifi, basseng, møterom, spa
 • Lokal transport

Innhold

 • Besøk hos lokale
 • Festivaldeltakelse
 • Omvisning Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • Gourmetkveld
 • Tur til Montserrat

Pris fra kr 4 495,-

Besøk

Besøk lokale grupper. For kor, korps og seniorer på gruppereise til Barcelona.

Tenk å få muligheten til å besøke lokale grupper og foreninger med samme interesser som dere. Adventures Barcelona er opptatt av kulturutveksling og gjør dette mulig for dere. Bli kjent med ulike typer lokale grupper og foreninger, utveksle kunnskaper og erfaringer. Tilbring tid sammen, bli kjent og kanskje knytt vennskapsbånd for framtiden.

Få muligheten til å besøke lokale grupper og foreninger med samme interesser som dere. Delta på felles aktiviteter og arrangement.

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Fasiliteter

Flotte fasiliteter og hotell i Barcelona for kor, korps og seniorer på gruppereise til Barcelona.

Vi samarbeider med flotte hoteller som tilbyr en rekke ulike fasiliteter. Dette kan inkludere konferansesenter, møterom og auditorium. Flere tilbyr også innendørs og utendørs badebasseng, treningssenter, tennisbaner, og spaavdeling med mulighet for massasje, spa, fysioterapi med mer. Ta kontakt på forhånd dersom dere har spesielle behov. 

Vi samarbeider med flotte hoteller som tilbyr en rekke ulike fasiliteter. Dette kan inkludere basseng, fysioterapi, massasje, spa, mm.

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Festivaler

Uforglemmelige festivaler i Barcelona, for kor, korps og seniorer på gruppereise til Barcelona.

Barcelona er vertskap for en rekke spennende festivaler og gatefester. Vi kan organisere slik at deres gruppe kan bli en del av disse feiringene. En fantastisk mulighet til å komme tett på de lokale innbyggerne og bli kjent med deres kultur. Opplev opptogene, de menneskelig pyramidene, flammetog, kultur, dans, musikk og mye mer. Les mer...

Barcelona er vertskap for en rekke spennende festivaler og gatefester. Dere kan få muligheten til å bli en del av disse feiringene. Les mer...

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Seminar

Interessante seminar i Spania, for tematur og gruppetur til Barcelona

Vi kan også tilby ulike seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner i bransjen holder foredrag, og man kan organisere ulike praktiske workshops. Dette er en flott arena for ulike fagpersoner fra ulike land til å møtes og utveksle kunnskap og erfaring. Det er både inspirerende og lærerikt å få innsikt i hvordan andre tenker og handler.

Delta på seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner i bransjen holder foredrag, og dere kan delta på ulike workshops.

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...