Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

El Clasico - Real Madrid vs FC Barcelona - Suarez

Real Madrid - FC Barcelona 0 - 4

For en kveld, for et spill og for en kamp! Barcelona knuste Real Madrid 4-0 på Santiago Bernabeu...

Dani Alves in El Clasico - Real Madrid vs FC Barcelona

El Clasico ble som vanlig en fantastisk fotballopplevelse. Barcelona vant hele 4-0 på bortebane mot Real Madrid. Leo Messi startet kampen på benken, men fikk gleden av å se Neymar, Suarez og Iniesta holde lekestue med Real Madrids forsvar. Suarez scoret det første målet etter et flott gjennomspill av Sergio Roberto. 10 minutter før pause var det Neymars tur å øke ledelsen til 2-0. Real Madrid var tafatte og det kunne fort stått 3-0 etter en trippelsjanse til Barcelona like før pause, men forsvaret til Real Madrid fikk ryddet unna.

Iniesta in El Clasico - Real Madrid vs FC BarcelonaReal Madrid hang bedre med i begynnelsen på andre omgang og var på vei inn i kampen når Iniesta banket inn 3-0 etter 53 minutter. En fantastisk flott scoring av Iniesta som spilte en av sine beste kamper på lenge. Leo Messi fikk også komme innpå og ta del i festkvelden på Santiago Bernabeu. Det er nesten to måneder siden sist han var på banen, men det forhindret han ikke i å gjøre et flott forarbeid sammen med Jordi Alba, før Suarez satte inn sitt andre mål for kvelden. Nok en gang, en herlig scoring!

Ydmykelsen for Real Madrid var komplett når Isco på tampen av kampen regelrett sparket ned Neymar og ble belønnet med direkte rødt kort. Fansen var også frustrert og ropte på klubbpresidentens avgang etter kampen. Det ble uansett en fantastisk forestilling og vi gleder oss allerede til neste El Clasico i Barcelona til våren.

Hvis dere har lyst til å se FC Barcelona og verdens beste fotballspillere briljere på Camp Nou, ta kontakt med Adventures Barcelona så skal vi hjelpe dere med å få en fotballopplevelse av de sjeldne!