Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Velvære og Gastronomi i Barcelona
  • 1

Gastronomi og Velvære i Barcelona

Besøk fantastiske restauranter i Barcelona og opplev massasje og velvære på Spa!

Vi kan tilby smakfulle aktiviteter i Barcelona. Prøv vin- og cavasmaking, tapastur, gourmet restaurant, spa og massasje. Unike opplevelser til gode priser! For dere som ønsker litt egenpleie og nyte deilig mat og drikke er Barcelona stedet. Gjør som spanjolene, nyt livet og øyeblikket! 

Restauranter i Barcelona

Tradisjonell spansk mat er kjent og verdsatt over hele verden. Tilbaketrukket i skyggen kan dere nyte lokale oster, utsøkt spekemat og oliven og ikke minst fantastisk sjømat sammen med et svalt glass gava. Et perfekt avbrekk fra hverdagen.

Nå kan dere bli introdusert til Spanias kulinariske verden og til og med ta et kurs i spansk kokkelering. Dere vil først besøke det bugnende lokale markedet og finne de beste råvarene, for så å innta kjøkkenet ledsaget av profesjonelle kokker. Sammen vil dere nyte det utsøkte resultatet og i kofferten har dere oppskrifter på autentisk paella og tapas som dere kan servere til familie og venner. God drikke er også viktig for spanjolene. Her kan du besøke vingårder og smake lokal vin og gava som er familiens stolthet.

Barcelona har et variert tilbud innen egenpleie som det kan være deilig å unne seg når man er på tur. Dere kan velge mellom ulike alternativer både innen massasje, spa og skjønnhetspleie. Å få et avbrekk og bli tatt hånd om av profesjonelle en stund er ikke å forakte. Adventures Barcelona hjelper dere å finne det dere har lyst å være med på. Vi tar oss av alt det praktiske som reservasjoner, billetter og transport. Dere trenger bare konsentrere dere om opplevelsen og nyte øyeblikkene!

Cava

Cavasmaking i Barcelona og Penedes for gruppereiser til Spania

Cava er en musserende vin som produseres hovedsakelig i Penedès i Katalonia og den er en naturlig del av alle store anledninger i spansk familieliv. Nå har du mulighet til å besøke gamle vingårder og smake cavaen der den er laget i sitt opprinnelige miljø.

Cavasmaking i Katalonia. Nå har du mulighet til å besøke gamle vingårder og smake cavaen der den er laget i sitt opprinnelige miljø.

Pris fra 17€

Gourmet

Gastronomi og kulinariske høydepunkter i Barcelona

Benytt denne muligheten til nærkontakt med spansk gastronomi. Sammen med en lokal kokk besøker dere Barcelonas berømte marked og gjør innkjøp av essensielle råvarer til klassiske spanske og katalanske retter. Deretter drar dere ut til en gammel vingård for sammen å forberede festmåltidet og nyte kvelden.

Benytt denne muligheten til nærkontakt med spansk gastronomi. Besøk matmarked og tilbred en matopplevelse sammen en lokal kokk.

Pris fra 49

Massasje

Nyt ulike typer massasje i Barcelona, slapp av på Spa

Etter en hektisk dag med mange inntrykk og ulike opplevelser kan en god massasje være på sin plass. Vi kan tilby ulike typer massasje alt fra shiatsu til chakra, til sjokolademassasje og mye mer. Kjenn at kroppen din slapper av og at du faller til ro og fylles med ny energi.

Etter en hektisk dag kan en god massasje være på sin plass. Vi tilbyr ulike typer massasje, alt fra shiatsu til chakra, og til sjokolademassasje.

Pris fra 29€

Restaurant

Restauranter i Barcelona, Spania byr på fantastisk gourmetmat

Barcelona er kjent for å ha kjøkken av meget høy kvalitet og byen har ikke mindre enn 22 restauranter med 1 eller flere Michelin-stjerner. Her ligger alt til rette for en matopplevelse utenom det vanlige. Du vil erfare at mat kan overraske, pirre nysgjerrigheten og fremstå som kunstverk.

Barcelona er kjent for å ha kjøkken av meget høy kvalitet. En gourmetkveld gir dere en fantastisk matopplevelse utenom det vanlige.

Pris fra 69€

Skjønnhet

En dag på skjønnhetssalong i Barcelona

Spania er kjent for sine vakre kvinner og menn, men all skjønnheten kommer ikke innenfra. Det finnes et utrolig tilbud av ulike skjønnhetsbehandlinger. Dette er muligheten til å gi seg hen til litt egenpleie og velvære og bli tatt hånd om av profesjonelle.

Plei skjønnheten med en dag på skjønnhetssalong. Gi deg hen til litt egenpleie og velvære og bli tatt hånd om av profesjonelle.

Pris fra 29€

Tapastur

Bli med på tapas tur fra restaurant til restaurant i Barcelona

Spania er viden kjent for sin tapas. Denne turen er en oppdagelsesferd i lokale delikatesser. En guide vil ta dere med til lokale perler og dere vil oppleve det kulinariske mangfoldet tapas er. Tapas nytes gjerne sammen med et godt glass vin eller øl. Dette er en flott og annerledes måte å blir kjent med Barcelona på. 

Spania er viden kjent for sin tapas. Denne turen er en oppdagelsesferd i lokale delikatesser sammen med en lokalkjent guide som tar dere rundt.

Pris fra 29€

Spa

Koble av og nyt livet på Spa i Barcelona

Barcelona kan by på en rekke ulike spa opplevelser. Dere kan velge mellom alt fra aromaterapi til tyrkiske bad, hydroterapi, flytetanker og flere andre tilbud. Alt ligger tilrette for et avbrekk og revitalisering sammen med venner i vakre og behagelige omgivelser.

Barcelona kan by på en rekke ulike spa opplevelser. Velg mellom alt fra aromaterapi til tyrkiske bad, hydroterapi og flere andre tilbud.

Pris fra 26€

Vin

Besøk vingårder og prøv vinsmaking i Barcelona

Spania er kjent for sine gode viner. Her har du muligheten til delta på vinsmaking hos vinkjennere i selve Barcelona eller reise ut til vingårder og smake den lokale vinen de produserer. Besøk vinmarkene, anleggene og vinkjelleren og smak gårdseierens stolthet, en vin utviklet gjennom generasjoner.

Prøv vinsmaking i Spania. Besøk vinkjennere i Barcelona eller reis ut til lokale vingårder og smak den lokale vinene de produserer.

Pris fra 19€