Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Studietur til Barcelona, Spania
 • 1

Studietur til Barcelona

Fantastisk studietur til Barcelona, Spania!

En studietur til Barcelona lar dere kombinere faglig utbytte med spennende sosiale aktiviteter. Barcelona er den perfekte destinasjon for en studietur. Vi kan skreddersy program med faglig relevant innhold, bedriftsbesøk, teambuilding, seminar og mer. I tillegg kan dere nyte alt hva Barcelona har å by på innen aktiviteter, opplevelser, sightseeing, shopping og strandliv. I Barcelona får dere uforglemmelige opplevelser til gode priser!

Studietur til Barcelona, Spania

Studietur til Barcelona for bedrifter og organisasjoner

Vi skreddersyr studieturer til Barcelona for bedrifter, organisasjoner og offentlig virksomhet. Noen ønsker et sterkt fokus på faglige aktiviteter, mens andre ønsker hovedsakelig sosiale aktiviteter. Sammen finner vi den beste kombinasjonen for dere. Dere kan få komme i kontakt med utenlandske fagmiljø og få inspirasjon og faglig påfyll. Vi kan organisere besøk hos lokale bedrifter og deltakelse på aktuelle seminarer. Vi skreddersyr studieturen slik at dere får det innholdet dere ønsker. Vi har laget innholdsrike og unike program spesialtilpasset for kommunale etater, IT-bedrifter, barnehager, skoler, kokker, arkitekter og ulike bedrifter fra privat næringsliv.

Vi tilbyr også spennende sosiale aktiviteter i Barcelona som passer for alle typer grupper. Vi har en rekke tilbud innen adrenalin og sport, events og sightseeing, gastronomi og velvære og teambuilding og kurs. Flotte muligheter for å gjøre noe annerledes og moro sammen slik som teambuilding-løype, vin- og cavasmaking, gourmetkveld, motorsport, kajakkpadling, se FC Barcelona på Camp Nou og mye mer. Aktiviteter for å styrke samholdet, bedre kommunikasjonen eller rett og slett bare ha det gøy sammen.  Sammen med dere kan vi finne den perfekte blandingen mellom faglig og sosialt innhold, og skape en uforglemmelig studietur til Barcelona. 

Studietur til Barcelona for studenter

Studietur til Barcelona for universiteter og høgskoler

Vi tilbyr egne studieturer for studenter fra høgskoler og universiteter i Norge. Barcelona har flere internasjonalt anerkjente universiteter og studiemiljøer. Vi organiserer studiebesøk slik at dere får muligheten til å besøke tilsvarende studier i Barcelona.  Å møte spanske studenter innen samme fagområde er både spennende og lærerikt, og gir en studietur en ekstra faglig dimensjon. Dere får anledning til å besøke forskningsmiljø og bedrifter som er relevante for deres studier. Det er spennende å se hvordan internasjonale bedrifter jobber, og dere kan kanskje knytte noen kontakter for framtiden. Vi har laget egne studieturer for byggstudenter, kunststudenter, IT-studenter, lærerstudenter og andre typer studier. Vi skreddersyr studieturen til Barcelona basert på deres ønsker og behov, og tilpasser opplegget slik at dere får den turen dere drømmer om. 

I tillegg kan dere velge mellom en rekke sosiale aktiviteter når dere er på studietur i Barcelona. Få et skikkelig adrenalinkick med ATV, rafting, wakeboarding eller noen av de andre actionfylte aktivitetene våre. Se FC Barcelona med Messi og Neymar briljere på Camp Nou og kjenn stemningen sammen 100 000 tilskuere. Få latterkick med en utrolig morsom boblefotballkamp. Utforsk Barcelona på en ny og spennende måte med Amazing Race. Mulighetene er mange og opplevelsen store dersom dere reiser på studietur til Barcelona. La oss samme lage deres drømmetur!

 

Studietur til Barcelona - Boblefotball og andre morsomme aktiviteter

Adventures Barcelona

Adventures Barcelona ønsker å skreddersy en perfekt studietur til Barcelona for dere. Vi samarbeider med lokale bedrifter, skoler og universiteter, slik at våre grupper kan få komme på besøk og få et unikt faglig utbytte av sin studietur. Vi tar oss av de praktiske detaljene slik som overnatting, transport, reservasjoner mm. slik at dere kan slappe av og nyte en uforglemmelig studietur til Barcelona. Vi hjelper dere finne de beste aktivitetene for deres gruppe og skreddersyr et opplegg basert på deres ønsker, behov og budsjett.

Når dere reiser på studietur til Spania fortjener dere et helhetlig og innholdsrikt opplegg, det får dere hos Adventures Barcelona!

  

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skreddersyr et opplegg som passer akkurat deres behov:

 • Overnatting
  Varighet? Hotell standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Møterom? Spa?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Innhold
  Bedriftsbesøk? Konferanser? Seminar? Forskningsbesøk?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 4 overnattinger på hotell
 • Frokost, wifi, møterom
 • Lokal transport

Innhold

 • Bedriftsbesøk
 • Studiebesøk
 • Omvisning Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boblefotball


Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 6 overnattinger på hotell
 • Frokost, wifi, basseng, møterom, spa
 • Lokal transport

Innhold

 • Bedriftsbesøk
 • Studiebesøk
 • Konferansedeltakelse

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boblefotball
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • Segway Sightseeing
 • Gourmetkveld

Pris fra kr 4 495,-

Besøk

Bedriftsbesøk for firmatur, bedriftstur, kick-off og studietur til Barcelona

Kunnskapsutveksling er et sentralt begrep for Adventures Barcelona. Vi ønsker at våre grupper skal få anledning til utveksle kunnskaper og erfaringer med spanske organisasjoner. Gjennom våre bedriftsbesøk får dere anledning til å besøke lokale spanske bedrifter, se hvordan de jobber og knytte kontakter for framtiden. Det er både spennende og inspirerende å høste lærdom fra en annen arbeidskultur.

Med våre bedriftsbesøk får dere anledning til å besøke lokale spanske bedrifter, se hvordan de jobber, utveksle erfaringer og knytte kontakter.

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Fasiliteter

Flotte fasiliteter og hotell i Barcelona, for firmatur, gruppetur og studietur til Barcelona

Vi samarbeider med flotte hoteller som tilbyr en rekke ulike fasiliteter. Dette inkluderer blant annet konferansesenter, møterom og auditorium. Flere tilbyr også innendørs og utendørs badebasseng, treningssenter, tennisbaner, og spaavdeling med mulighet for massasje, spa, fysioterapi med mer. Ulike grupper kan ha ulike behov, ta kontakt med oss på forhånd om dere har spesielle behov så skal vi forsøke å legge til rette for dere.

Vi samarbeider med flotte hoteller med en rekke fasiliteter. Dette kan inkludere møterom, auditorium, tennisbane, basseng, spa mm.

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Studier

Studiebesøk hos universiteter og utdanningsinstitusjoner i Barcelona

Vi organiserer også besøk hos ulike utdannings- og forskningsinstitusjoner. Dette inkluderer både skoler, universiteter og forskings- og høykompetansemiljø. Her kan dere komme i kontakt med internasjonale fagmiljøer på ulike områder, og dele kunnskaper og erfaringer. Besøkene er en god arene for å knytte kontakter og kan danne et grunnlag for framtidige samarbeid. Vi tar oss av de praktiske detaljene og avtalene.

Vi tilbyr besøk innen utdanning og forskning. Dere kommer i kontakt med internasjonale fagmiljøer på forskjellige områder.

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Seminar

Interessante seminar i Spania for studietur til Barcelona

Vi kan tilby seminarer skreddersydd til deres behov. Interessante fagpersoner innen egen bransje eller fra andre aktuelle bransjer holder foredrag, og vi kan organisere ulike praktiske workshops med forskjellige fokusområder. Dette er en flott arena for fagpersoner fra ulike land til å møtes og utveksle kunnskap og erfaring. Det er både inspirerende og lærerikt for en organisasjon å få innsikt i hvordan andre tenker og handler. 

Delta på seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner i bransjen holder foredrag, og dere kan delta på ulike workshops.

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...