Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Festivaler i Barcelona
  • 1

Festivaler i Barcelona

De beste festivalene i Barcelona. Uforglemmelige events og konserter i Barcelona!

Vi tar dere med på uforglemmelige festivaler, konserter og kongresser i Barcelona. La oss ha en fiesta. Ingen grunn for liten, ingen grunn for stor. Katalanerne er glad i fiestaene sine og man trenger ikke store unnskyldningen for en festival. Gatene pyntes, musikken runger, folket sprudler, bli med på festen! 

Beste Festivaler i Barcelona - Festa Major Gracia

Festivaler i Barcelona

Den største lokale festivalen er La Mercè og går av stabelen i slutten av september. Den er til ære for byens helgen og høye beskytter og er en fantastisk folkefest med utallige arrangementer. Det er parader, musikk og dans, mennesketårn og ikke minst fyrverkeri.  I tillegg arrangeres det mange festivaler for film, musikk, mote, ulike kunstarter og lokal mat og drikke gjennom året. Samtidig huser byen ulike kongresser og messer hvor det siste innen ulike fagfelt presenteres og kunnskap utveksles.

Adventures Barcelona har lokalkunnskap om hva som skjer i perioden dere er her og kan gi tips og råd om hva som kan passe for dere og ordne med billetter, transport og hva ellers dere måtte ønske. Vi ønsker at dere skal få delta på de beste festivalene i Barcelona og reise hjem med fantastiske minner fra Barcelona!

Festa Major

Festa major / Fiesta mayor Gracia, er en fantastisk gatefest i Barcelona

Festa Major Gracia er en av Barcelonas beste, flotteste og mest populære gatefestivaler. Hele Gracia distriktet forvandles til en eneste stor ukelang sprudlende gatefest. Konseptet er at hver gate i nabolaget konkurrerer om å vinne premier for beste dekorerte gate. En opplevelse i farger, kreativitet og pynting. Festivalen holdes hvert år i august.

Festa Major Gracia er en av Barcelonas beste, flotteste og mest populære gatefestivaler.

Film

Flere store filmfestivaler i Barcelona området, blant annet i Sitges, Spania

Er du glad i film vil du sette pris på Barcelonas mange filmfestivaler. Gjennom året blir ulike sjangere hyllet med egne arrangement. Her finner du alternative og uavhengige filmer, kortfilmer, animasjonsfilm, dokumentarer, barnefilmer og store internasjonale kommersielle filmer. Noe for enhver smak.

Er du glad i film vil du sette pris på Barcelonas mange filmfestivaler. Ulike sjangere hylles med egne arrangement. Noe for enhver smak.

Merce

Merce er årets høydepunkt blant festivaler i Barcelona, Spania

Hvert år i september arrangeres Barcelonas største festival, La Mercè. Dette er en festival man absolutt bør prøve å få med seg. Dagene er spekket med arrangement, konserter, dans, fyrverkeri, parader, "fireruns", menneskelige tårn og mye, mye mer. Det er et yrende folkeliv over hele Barcelona og byen er i feststemning. Må oppleves!

I september arrangeres Barcelonas største festival, La Mercè. Det er et yrende folkeliv over hele Barcelona og byen er i feststemning.

Fashion Week

Barcelona fashion week er et populært årlig arrangement

Barcelona er kjent for sin mote og designerbutikker. I tillegg har du muligheten til å oppleve flere moteuker gjennom året. Her vises det siste både innen nasjonal og internasjonal design når moteindustrien inntar byen. Her er det bare å bli inspirert og slå seg løs i designerbutikkene etterpå.

Barcelona er kjent for sin mote og designere, og byr også på flere moteuker gjennom året.

St.Joan

Sant Joan / San Juan, fantastisk feiring og festival i Barcelona, Spania

I Barcelona kan du ta del i en St. Hans feiring du sent vil glemme. Villere og mer elektrisk atmosfære må du lete lenge etter. Folket trekker ned mot strendene, brenner bål, sender opp fyrverkeri og hygger seg. Restaurantene er pyntet til fest og det er musikk og dans på de fleste gatehjørnene. Feiringen foregår til langt på natt og inn i de tidlige morgentimer.

I Barcelona kan du ta del i en unik St.Hans feiring. Folk samles på strendene, brenner bål, danser, fester og atmosfæren er elektrisk.

Kongress

World Mobile Congress og flere andre store kongresser holdes i Barcelona, Spania

Barcelona er en av de mest populære kongressbyene i Europa. Flere av de store internasjonale kongressene holdes her, inkludert Mobile World Congress. Adventures Barcelona kan skreddersy et variert opplegg for bedrifter som planlegger å besøke Barcelona i forbindelse med ulike konferanser.

Barcelona er en av de store kongressbyene i Europa. Internasjonale kongressene holdes her, inkludert Mobile World Congress.

Sonar

Reis og opplev musikkfestivalen Sonar i Barcelona, Spania

Musikkfestivalen Sonar i Barcelona har vokst og vokst de senere årene, og regnes nå som en av Europas største musikkfestivaler. Hvert år i juni fylles Barcelona av musikkfans fra hele Europa. Festivalen tiltrekker seg noen av de største artistene i musikkbransjen. Rundt 80 000 musikkelskere og over 250 artister gjør dette til uforglemmelige dager. 

Musikkfestivalen Sonar i Barcelona har vokst og vokst de senere årene, og regnes nå som en av Europas største musikkfestivaler.

Konserter

Billetter til konserter og festivaler i Barcelona, kjente artister i Palau St. Jordi

Barcelona har en levende musikkscene, og tiltrekker seg de største artistnavnene. Palau St. Jordi ble bygd til OL og huser både store sportsbegivenheter og konserter. Kapasiteten er ca. 25 000 og stemningen er upåklagelig. Det finnes også en hel rekke andre større og mindre konsertlokaler rundt om i byen.

Barcelona har en levende musikkscene, og tiltrekker seg de største artistnavnene. Det holdes konserter i alle størrelser.