Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Gruppetur til Barcelona, Spania
 • 1

Gruppetur til Barcelona

Fantastisk gruppetur til Barcelona, Spania!

Adventures Barcelona skreddersyr uforglemmelige gruppeturer til Barcelona. Unike opplevelser til gode priser! Byen er på mange måter det perfekte reisemål. Her kan dere kombinere sightseeing, shopping og strandliv. Dere kan velge mellom en rekke spennende aktiviteter og utflukter, og kan delta på festivaler og arrangement. Alt i et mildt og behagelig middelhavsklima.

Jentetur til Barcelona, Spania, med shopping, sightseeing, spa og massasje.

Jentetur

Å reise på jentetur sammen med gode venninner kan være en fantastisk opplevelse. Barcelona er et flott reisemål for en slik gruppetur. Byen har et variert tilbud innen kunst og kultur og ulike spennende aktiviteter. Vi har en rekke tilbud innen gastronomi og velvære. Her kan dere nyte god mat og drikke, vin- og cavasmaking på lokale vingårder, eller utforske lokale delikatesser på tapastur. Etter en lang dag kan dere slappe av på Spa med massasje. Shopping hører også med til en jentetur til Barcelona. Her finner dere også de store motehusene, verdenskjente handlegater og små og store butikker med et stort utvalg og rimelige priser. Strendene er en kort spasertur unna, hvor dere kan bade og nyte solen. 

Adventures Barcelona har lang erfaring med gruppereiser til Spania. Vi tar oss av alt det praktiske og planlegger gruppeturen i fellesskap med dere ut fra deres ønsker, behov og budsjett. Vi organiserer hotell og transport og tar hånd om alle bestillinger og reservasjoner til arrangement og aktiviteter som dere ønsker å delta på. Sammen med dere ønsker vi å skape en uforglemmelig jentetur til Spania som gir opplevelser og minner for livet!

Guttetur til Barcelona, Spania, med billetter til FC Barcelona kamp, sightseeing og spennende aktiviteter.

Guttetur

En guttetur til Barcelona sammen med gode kompiser kan bli et årets store høydepunkt! Byen byr på det meste, både fart og spenning, attraksjoner, strandliv og store opplevelser. Vi kan tilby spennende aktiviteter innen blant annet adrenalin og sport. En guttetur til Barcelona bør inneholde en fotballfest, bli med på Camp Nou og se Messi og Neymar briljere på nært hold, kjenn stemningen med 100 000 på tribunen, og opplev intensiteten i verdens kanskje beste liga. På Circuit Catalunya kan dere teste kjøreferdigheten bak rattet på en Porsche, Ferrari eller racingbil. Eller hva med en hysterisk morsom boblefotballkamp eller et Amazing Race gjennom Barcelonas gater? Her er det noe for enhver smak.

Adventures Barcelona har lang erfaring med gruppereiser til Spania. Vi tar oss av alt det praktiske og planlegger gruppeturen i fellesskap med dere ut fra deres ønsker, behov og budsjett. Vi organiserer hotell og transport og tar hånd om alle bestillinger og reservasjoner til arrangement og aktiviteter som dere ønsker å delta på. Sammen med dere ønsker vi å skape en fantastisk og minnerik guttetur til Spania!

Forening på gruppetur og temareise til Barcelona, Spania.

Foreninger og andre grupper

Adventures Barcelona arrangerer spennende turer til Barcelona for alle typer grupper og foreninger. Vi tilrettelegger også slik at dere kan møte lokale foreninger eller grupper som deler deres interesser og lidenskaper. Sammen kan dere dele kunnskap og erfaringer. Uforglemmelige møter kan oppstå på gruppeturer til Barcelona og dere kan skape vennskap og minner for livet!

Barcelona byr på store historiske og kulturelle opplevelser, både innen musikk og kunst. Store festivaler og arrangementer preger byen på ulike tidspunkt året rundt. I tillegg kan dere besøke en rekke kjente attraksjoner i Barcelona slik som La Sagrada Familia, Barri Gotic, Camp Nou, Parc Guell, Tibidabo m.fl. Vi arrangerer også utflukter til koselige byer og interessante steder i området rundt Barcelona og langs Costa Brava kysten på våre gruppeturer.  

Adventures Barcelona har lang erfaring med gruppereiser til Spania. Vi tar oss av alt det praktiske og planlegger turen i fellesskap med dere ut fra deres ønsker, behov og budsjett. Vi organiserer hotell og transport og tar hånd om alle bestillinger og reservasjoner til arrangement og aktiviteter som dere ønsker å delta på. Sammen med deres gruppe eller forening ønsker vi å skape en innholdsrik uforglemmelig gruppereise til Spania!

 

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skreddersyr et opplegg som passer akkurat deres behov:

 • Overnatting
  Varighet? Hotell standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Møterom? Spa?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Innhold
  Besøk hos lokale? Seminar? Festivaler? Konserter?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 4 overnattinger på hotell
 • Frokost, wifi, møterom
 • Lokal transport

Innhold

 • Spa
 • Konsert
 • Omvisning Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boblefotball


Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 6 overnattinger på hotell
 • Frokost, wifi, basseng, møterom, spa
 • Lokal transport

Innhold

 • Besøk hos lokale
 • Festivaldeltakelse
 • Omvisning Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boblefotball
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • Segway Sightseeing
 • Gourmetkveld

Pris fra kr 4 495,-

Besøk

Besøk lokale grupper. For kor, korps og seniorer på gruppereise til Barcelona.

Tenk å få muligheten til å besøke lokale grupper og foreninger med samme interesser og talent som dere. Adventures Barcelona er opptatt av kulturutveksling og gjør dette mulig for dere. Bli kjent med lokale grupper og foreninger, utveksle kunnskaper og erfaringer. Delta på felles aktiviteter og arrangementer. Knytt vennskapsbånd for framtiden.

Få muligheten til å besøke lokale grupper og foreninger med samme interesser og talent som dere. Delta på felles aktiviteter og arrangement.

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Fasiliteter

Flotte fasiliteter og hotell i Barcelona for kor, korps og seniorer på gruppereise til Barcelona.

Vi samarbeider med flotte hoteller som tilbyr en rekke ulike fasiliteter. Dette kan inkludere konferansesenter, møterom og auditorium. Flere tilbyr også innendørs og utendørs badebasseng, treningssenter, tennisbaner, og spaavdeling med mulighet for massasje, spa, fysioterapi med mer. Ta kontakt på forhånd dersom dere har spesielle behov. 

Vi samarbeider med flotte hoteller som tilbyr en rekke ulike fasiliteter. Dette kan inkludere møterom, basseng, tennisbane, spa, mm.

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Festivaler

Uforglemmelige festivaler i Barcelona, for kor, korps og seniorer på gruppereise til Barcelona.

Barcelona er vertskap for en rekke spennende festivaler og gatefester. Vi kan organisere slik at deres gruppe kan bli en del av disse feiringene. En fantastisk mulighet til å komme tett på de lokale innbyggerne og bli kjent med deres kultur. Opplev opptogene, de menneskelig pyramidene, flammetog, kultur, dans, musikk og mye mer. Les mer...

Barcelona er vertskap for en rekke spennende festivaler og gatefester. Dere kan få muligheten til å bli en del av disse feiringene. Les mer...

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Seminar

Interessante seminar i Spania, for tematur og gruppetur til Barcelona

Vi kan også tilby ulike seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner i bransjen holder foredrag, og man kan organisere ulike praktiske workshops. Dette er en flott arena for ulike fagpersoner fra ulike land til å møtes og utveksle kunnskap og erfaring. Det er både inspirerende og lærerikt å få innsikt i hvordan andre tenker og handler.

Delta på seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner i bransjen holder foredrag, og dere kan delta på ulike workshops.

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...