Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Andre Idretter
 • 1

Treningsleir Andre Idretter Barcelona

Fantastisk treningsleir for landhockey, rugby, golf og andre idretter i Barcelona, Spania!

Vi kan tilby dere en skreddersydd treningsleir for landhockey, rugby, golf og andre idretter. En helhetlig sportsopplevelse med gode treningsforhold, matching mot lokale lag og utøvere, samarbeid med spanske trenere og mulighet til å se toppidrett live! En innholdsrik treningsleir i Spania med unike opplevelser til gode priser!

Treningsleir i Spania, flotte treningsforhold for alle idretter i BarcelonaSkreddersydd Treningsleir

Uansett om idretten din er stor eller liten, er det stor sjanse for å finne likesinnede i Barcelona. I Spania er de glad i sport og mange ulike idretter utøves. Vi kan skreddersy treningsleirer for alle typer idretter. Det er gode treningsforhold hele året i Barcelona og mange flotte treningsanlegg. Her kan dere få et fantastisk treningsopphold både sportslig og sosialt. Barcelona er en av verdens mest spennende og populære byer. Når dere reiser på treningsleir sammen vil dere gjerne oppleve noe mer enn bare et avsidesliggende hotell og et idrettsanlegg. På treningsleir i Barcelona kan dere kombinere treninger med en rekke spennende aktiviteter og oppleve verdenskjente severdigheter. Byen er ofte vertskap for idrettsbegivenheter og vi kan få tak i billetter til de store arrangementene.

Treningsleir landhockey i Barcelona, SpaniaTreningsleir Landhockey

Landhockey er meget populært i Spania og det er mange landhockeyklubber av høy kvalitet i Barcelona. Spanske landhockeyklubber og trenere har et godt rykte, og mange landhockeylag kommer til Spania på treningsleir. En treningsleir for landhockey i Barcelona gir dere anledning til å komme i kontakt med lokale spanske klubber, trenere og spillere, og få muligheten til å utveksle erfaringer og kompetanse. Å trene sammen med og konkurrere mot andre er både motiverende og berikende, spesielt når dere kommer fra ulike idrettskulturer. Vi hjelper dere også med deltakelse i turneringer og arrangerer kamper mot lokale klubber. 

Treningsleir Rugby i Barcelona, SpaniaTreningsleir Rugby i Barcelona

Vi kan tilby dere en skreddersydd treningsleir for rugby i Barcelona. Her får dere gode treningsforhold hele året og mulighet til å samarbeide med lokale spanske trenere, klubber og spillere. Vi arrangerer kamper mot lokale lag og kan tilby spanske gjestetrenere. En flott arene for å utveksle erfaringer og kunnskaper. Vi kan tilby flotte anlegg for rugby både i selve Barcelona, og flere av kystbyene like utenfor Barcelona. Treningsleiren kan kombineres med spennende aktiviteter innen adrenalin, sport og teambuilding.


Treningsleir Golf i Barcelona, Spania

Treningsleir Golf i Barcelona

Spania er en fantastisk destinasjon for golf. En treningsleir for golf i Barcelona gir dere muligheten til å spille golf året rundt i et mildt og deilig klima. Det finnes en rekke dyktige golfspillere og trenere i Spania, og dere får muligheten til å samarbeide og konkurrere mot noen av disse. Vi legger også til rette for kunnskaps- og kompetanseutveksling mellom golfspillere på treningsleir og lokale golfspillere dersom dere ønsker. Barcelona byr på flotte baner og anlegg, og alt ligger til rette for et fantastisk treningsopphold. Du trenger ikke å være profesjonell golfspiller for å komme til Barcelona å spille golf. Vi tilbyr golfreiser for alle slags golfspillere og på alle nivåer. Ta kontakt så skreddersyr vi et tilbud til dere. 

Treningsleir i SpaniaTreningsleir i Spania

Adventures Barcelona kan skreddersy en treningsleir i Barcelona etter deres ønsker. Dere velger fritt når på året dere vil komme, hvor lenge dere ønsker å bli og hvilket innhold dere ønsker. Vi tilbyr flotte treningsanlegg med nærliggende hotell av høy standard og med gode fasiliteter. For et avbrekk i treningsoppholdet kan vi tilby adrenalinspekkede aktiviteter til lands og til vanns slik som Boblefotball, Laser Combat, Amazing Race, ATV kjøring mm. og teambuilding aktiviteter som fremmer engasjement, motivasjon og samhold. Vi finner de beste aktivitetene i Barcelona sammen dere og ordner alt det praktiske med billetter, reservasjoner og transport. Dere trenger bare å fokusere på treningen, opplevelsene og ha det artig sammen.

Når dere har spart lenge og jobbet hardt for å få til en treningsleir i Spania, fortjener dere et helhetlig og innholdsrikt opplegg. Vi kan med stor glede tilby både spillere og trenere uforglemmelige opplevelser i Barcelona!

  

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skreddersyr en treningsleir som passer akkurat deres behov:

 • Overnatting
  Varighet? Standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Møterom?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Treninger
  Antall? Innendørs/Utendørs? Kamper? Spansk trener? Turnering? Akademi?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 5 overnattinger på hotell
 • Helpensjon, frokost, lunsj og middag, wifi
 • Lokal transport

Treninger

 • Daglige treningsøkter
 • Kamp mot lokal motstander

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boble-fotball

Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 7 overnattinger på hotell
 • Frokost, lunsj, middag, wifi, badebasseng, møterom
 • Lokal transport

Treninger

 • Daglige treningsøkter
 • Kamp mot lokal motstander
 • Spansk trener

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boble-fotball
 • Billetter til FC Barcelonakamp
 • ATV kjøring eller Laser Combat
 • Tretoppløype

Pris fra kr 4 495,-

Fasiliteter

Flotte treningsforhold i Spania på treningsleir i Barcelona

Vi tilbyr flotte treningsanlegg med gode fasiliteter for lag på treningsleir i Spania. Utendørsanlegg og innendørshaller av god standard, med parkett, garderober og nødvendige fasiliteter. Flere av våre hoteller byr på egen spaavdeling med mulighet for massasje, spa, fysioterapi med mer, samt svømmebasseng, møterom, treningssenter og tennisbane.

Vi tilbyr flotte anlegg med gode fasiliteter. Utendørsanlegg og innendørshaller av god standard, og flere baner om ønskelig.

Billetter

Billetter til Barcelona kamp mens dere er på treningsleir i Barcelona, Spania

Det er noe helt spesielt når man kan se de beste av de beste utøve idretten sin. Å sitte noen meter fra verdensstjernene som ofte er mange spilleres forbilder og idoler er en fantastisk opplevelse. Den opplevelsen kan vi gi dere! Vi kan skaffe billetter til Barcelonakamp på Camp Nou slik at dere kan oppleve spill i verdensklasse på nært hold. Vi kan også skaffe billetter til andre idrettsbegivenheter i Spania for en rekke ulike idretter om ønskelig.

Det er noe helt spesielt når man kan se de beste av de beste utøve idretten sin. Vi ordner billetter slik at dere får se de største stjernene på nært hold!

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Kamper

Spill kamper mot lokale lag på treningsleir i Barcelona, Spania

Et av høydepunktene vi kan tilby er kamper mot lokale spanske lag og lokale utøvere. Det er alltid spennende når kampen er i gang, men spenningen er ekstra stor dersom motstanderen er fra annet land. Generelt holder utøvere og lag fra Spania høyt nivå, byr på flotte utfordringer og stort sportslig utbytte. Vi organiserer alt det praktiske for dere.

Vi kan tilby kamper mot lokale lag og utøvere. Lag og utøvere fra Spania høyt nivå, byr på flotte utfordringer og stort sportslig utbytte.

Seminar

Aktuelle seminar og foredrag for treningsleir i Barcelona, Spania

Vi kan også tilby ulike seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner innen idrett vil holde foredrag, og man får tilbud om ulike praktiske workshops med forskjellige fokusområder. Dette er en flott arena for ulike fagpersoner fra Spania, Norge og andre land, til å møtes og utvikle sine respektive klubber. En rekke tema kan være aktuelle for disse seminarene, blant annet teknikk, taktikk, treningskultur, lagledelse mm.

Vi tilbyr seminarer som kan skreddersys til deres behov. Fagpersoner innen idrett holder foredrag og dere får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Utstyr

Utstyr for treningsleir i Barcelona, Spania

Vi har diverse utstyr tilgjengelig for de lagene som kommer på treningsleir i Spania. Dersom dere ikke ønsker å ta med eget utstyr til Spania kan vi stille generelt treningsutstyr slik som vester, kjegler, baller o.l til disposisjon for dere. Ulike lag kan ha ulike behov, så ta kontakt på forhånd så skal vi se hva vi kan ordne for dere.

Vi har diverse utstyr tilgjengelig for våre lag på treningsleir. Ulike lag har ulike behov, så ta kontakt på forhånd så skal vi se hva vi får til.

Trener

Samarbeid med spansk trener på treningsleir i Barcelona, Spania

Som en del av tanken om kunnskaps- og kompetanseoverføring, tilbyr vi også samarbeid med profesjonelle spanske trenere, og lokale klubber i Spania på høyt nivå. En spansk trener kan ha ansvaret for en eller flere treningsøkter under treningsleiren. I tillegg kan trenere få muligheten til å utveksle erfaringer og legge opp treningsopplegg sammen med den spanske treneren. Dette kan være til stor inspirasjon både for trenere og spillere.

En spansk trener kan ha ansvaret for treningsøkter under treningsleiren. Dette kan være til stor inspirasjon både for trenere og spillere.

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Kunnskap

Kunnskapsutveksling med lokale lag for treningsleir i Barcelona, Spania

Kunnskapsutveksling er et veldig sentralt begrep for Adventures Barcelona. Vi ønsker at våre samarbeidsklubber skal få anledning til å utveksle kunnskaper og erfaringer med lokale klubber når de er på treningsleir i Spania. Dette er en unik mulighet til å høste inspirasjon og lærdom fra en annen idrettskultur enn den man selv kommer fra. 

Vi ønsker at dere skal få anledning til å utveksle kunnskaper og erfaringer med lokale klubber når dere er på treningsleir i Spania.

Turnering

Delta i turneringer og cuper i Spania, på treningsleir i Barcelona

Et annet område vi satser på er turneringer. Vi arrangerer cup i Spania mellom skandinaviske lag og spanske lag. Å møte flere ulike lag fra ulike nasjoner gir både store opplevelser på banen, godt treningsutbytte og mye moro både på og utenfor banen. Vi fokuserer på mindre turneringer hvor antallet lag ikke er for stort. Det gjør at lagene også kan samarbeide utenfor kampene, f.eks. ved felles treninger, seminar og arrangement.

Vi arrangerer cup mellom skandinaviske- og spanske lag. Samarbeid også utenfor kampene, f.eks. ved felles treninger, seminar og arrangement.

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...