Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Basketball
 • 1

Treningsleir Basketball Barcelona

Fantastisk treningsleir basketball i Barcelona, Spania!

Vi kan tilby dere en fantastisk treningsleir i Barcelona for basketball. En helhetlig og uforglemmelig basketopplevelse med gode treningsforhold, kamper mot lokale lag og muligheten til å se Barcelonas basketballag live!

Treningsleir Basketball i Barcelona, SpaniaTreningsleir Basketball

En treningsleir i utlandet kan være så mangt. Grunnen til at vi tilbyr treningsleir for basketball i Spania, er at vi ønsker å tilby noe mer, vi ønsker å tilby en helhetlig basketballopplevelse! Opplevelsen av å se Barcelonas basketballag, et av Europas beste lag, live i Palau Blaugrana ved Camp Nou. Se de virkelig store stjernene kjempe, finte og sloss! Kjenn atmosfæren, engasjementet og konkurranseinstinktet fylle hallen og la deg bli revet med! Mulighetene til å besøke Barcelona, en av verdens mest spennende og populære byer som byr på attraksjoner, shopping og strandliv.

Når man reiser på treningsleir sammen vil man gjerne oppleve noe mer enn bare et avsidesliggende hotell og en idrettshall. På treningsleir i Barcelona kan dere være med på en rekke spennende aktiviteter og oppleve verdenskjente severdigheter. 

Treninger og basketball turneringer i Barcelona, konkurrer og spill basketball i SpaniaTreninger og Basketball Turneringer i Barcelona

Bedre ferdigheter, større spilleforståelse og sterkere engasjement og samhold er ønskede effekter av en treningsleir. Adventures Barcelona kan bidra til dette. Vi samarbeider tett med både små og store spanske basketballklubber. Vi arrangerer kamper mot spanske lag og organiserer mini-turneringer. Dere kan også få trene med lokale basketballag og utveksle tips og kunnskap. Profesjonelle spanske trenere kan komme å holde treninger for dere, noe som er inspirerende for både spillere og trenere. Dere kan også delta på ulike seminar innen teknikk, taktikk mm. Dette er en fantastisk mulighet til å lære av dyktige fagpersoner når dere er på treningsleir basketball i Barcelona. 

Treningsleir basketball i SpaniaTreningsleir Basketball i Spania

Adventures Barcelona kan skreddersy en treningsleir i Spania for Basketball etter deres ønsker. Dere velger fritt når på året dere vil komme, hvor lenge dere ønsker å bli og hvilket innhold dere ønsker. Vi tilbyr flotte treningsanlegg med nærliggende hotell av høy standard og med gode fasiliteter. For et avbrekk i treningsoppholdet kan vi tilby adrenalinspekkede aktiviteter til lands og til vanns slik som Boblefotball, Laser Combat, Amazing Race, ATV kjøring mm. og teambuilding aktiviteter som fremmer engasjement, motivasjon og samhold. Vi finner de beste aktivitetene i Barcelona sammen dere og ordner alt det praktiske med billetter, reservasjoner og transport. Dere trenger bare å fokusere på opplevelsene og ha det artig sammen.

Når dere har spart lenge og jobbet hardt for å få til en treningsleir i Barcelona for Basketball, fortjener dere et helhetlig og innholdsrikt opplegg. Vi kan med stor glede tilby både spillere og trenere uforglemmelige basketopplevelser i Barcelona!

  

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skreddersyr en treningsleir som passer akkurat deres behov:

 • Overnatting 
  Varighet? Standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Møterom?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Treninger
  Antall? En eller flere baner? Kamper? Spansk trener? Turnering? Akademi?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 5 overnattinger på hotell
 • Helpensjon, frokost, lunsj og middag, wifi
 • Lokal transport

Treninger

 • Daglig treningsøkt
 • Kamp mot lokal motstander

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boble-fotball

Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 7 overnattinger på hotell
 • Frokost, lunsj, middag, wifi, badebasseng, møterom
 • Lokal transport

Treninger

 • To daglige treningsøkter
 • Kamp mot lokal motstander
 • Spansk trener

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boble-fotball
 • Billetter til Barcelona basketkamp
 • ATV kjøring eller Laser Combat
 • Tretoppløype

Pris fra kr 4 495,-

Fasiliteter

Flotte treningsforhold i Spania på treningsleir basketball i Barcelona

Vi tilbyr flotte treningsanlegg med gode fasiliteter for lag på treningsleir i Spania. Innendørshaller av god standard med parkett, garderober og nødvendige fasiliteter. Noen av hallene inkluderer flere baner som kan bestilles etter behov. Flere av våre samarbeidshoteller byr på egen spaavdeling med mulighet for massasje, spa, fysioterapi med mer, samt svømmebasseng, møterom, treningssenter og tennisbane.

Vi tilbyr flotte treningsanlegg med gode fasiliteter. Innendørshaller av god standard med garderober og flere baner om ønskelig.

Billetter

Billetter til Barcelonakamp mens dere er på treningsleir basketball i Spania

Det er noe spesielt når dere kan se noen av de beste i Europa spille basketball. Å sitte noen meter fra verdensstjernene som ofte er mange spilleres forbilder og idoler er en fantastisk opplevelse. Den opplevelsen kan vi gi deres lag. Vi kan skaffe billetter for hele laget til Barcelonas hjemmekamper slik at dere kan oppleve spill i verdensklasse på nært hold. Vi kan også skaffe billetter til andre idrettsbegivenheter i Spania om ønskelig.

Barcelona har et av Europas beste lag i basketball. Opplev stemningen og stjernene på nært hold. Vi ordner billetter for dere!

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Kamper

Spill basketballkamper mot spanske lag på treningsleir basketball i Barcelona

Et av høydepunktene vi kan tilby er kamper mot lokale spanske lag. Det er alltid spennende når fløyta går og kampen er i gang, men spenningen er ekstra stor når motstanderen på den andre banehalvdelen er fra annet land. Lag fra Spania holder høyt nivå, byr på flotte utfordringer og stort sportslig utbytte. Vi organiserer alt det praktiske, og forsøker å få til jevnbyrdige oppgjør slik at man får best mulig utbytte av kampene.

Spill kamper mot lokale spanske lag. Spanske lag byr på flotte utfordringer og stort sportslig utbytte. Vi organiserer alt det praktiske.

Seminar

Delta på seminar i Spania på treningsleir basketball i Barcelona

Vi kan også tilby ulike seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner innen idrett vil holde foredrag, og man får tilbud om ulike praktiske workshops med forskjellige fokusområder. Dette er en flott arena for ulike fagpersoner fra Spania, Norge og andre land, til å møtes og utvikle sine respektive klubber. En rekke tema kan være aktuelle for disse seminarene, blant annet teknikk, taktikk, treningskultur, lagledelse mm.

Vi tilbyr seminarer som kan skreddersys til deres behov. Fagpersoner innen idrett holder foredrag og dere får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Kunnskap

Kunnskapsutveksling på treningsleir basketball i Barcelona, Spania

Kunnskapsutveksling er et sentralt begrep for Adventures Barcelona. Vi ønsker at våre samarbeidsklubber skal få anledning til å utveksle kunnskaper og erfaringer med lokale klubber når de er på treningsleir i Spania. Dette er en unik mulighet til å høste inspirasjon og lærdom fra en annen idrettskultur enn den man selv kommer fra. Vi tilbyr blant annet samarbeid med spanske lag, spansk trener, seminarer og turneringer i Spania.

Vi ønsker at våre samarbeidsklubber skal få anledning til å utveksle kunnskaper og erfaringer med lokale klubber når de er på treningsleir i Spania.

Trener

Samarbeid med spansk trener på treningsleir basketball i Barcelona, Spania

Som en del av tanken om kunnskaps- og kompetanseoverføring, tilbyr vi også samarbeid med profesjonelle spanske trenere, og lokale klubber i Spania på høyt nivå. En spansk trener kan ha ansvaret for en eller flere treningsøkter under treningsleiren. I tillegg kan trenere få muligheten til å utveksle erfaringer og legge opp treningsopplegg sammen med den spanske treneren. Dette kan være til stor inspirasjon både for trenere og spillere.

En spansk trener kan ha ansvaret for treningsøkter under treningsleiren. Dette kan være til stor inspirasjon både for trenere og spillere.

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Utstyr

Utstyr for treningsleir basketball i Barcelona, Spania

Vi har diverse utstyr tilgjengelig for de lagene som kommer på treningsleir i Spania. Dersom dere ikke ønsker å ta med eget utstyr til Spania kan vi stille generelt treningsutstyr slik som vester, kjegler, baller o.l til disposisjon for dere. Noen lag ønsker også vannflasker til treninger og kamper, og vi kan organisere slik at dette er klart før hver trening og kamp. Ulike lag kan ha ulike behov, så ta kontakt på forhånd så skal vi se hva vi kan ordne.

Vi har diverse utstyr tilgjengelig for våre lag på treningsleir. Ulike lag har ulike behov, så ta kontakt på forhånd så skal vi se hva vi kan ordne.

Turnering

Delta i basketball turnering i Spania på treningsleir basketball i Barcelona

Et annet område vi satser på er turneringer. Vi arrangerer cup i Spania mellom skandinaviske lag og spanske lag. Å møte flere ulike lag fra ulike nasjoner gir både store opplevelser på banen, godt treningsutbytte og mye moro både på og utenfor banen. Vi fokuserer på mindre turneringer hvor antallet lag ikke er for stort. Det gjør at lagene også kan samarbeide utenfor kampene, f.eks. ved felles treninger, seminar og arrangement.

Vi arrangerer cup mellom skandinaviske- og spanske lag. Samarbeid også utenfor kampene, f.eks. ved felles treninger, seminar og arrangement.

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...