Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Firmatur til Barcelona, Spania
 • 1

Firmatur til Barcelona

Fantastisk firmatur til Barcelona, Spania!

En firmatur til Barcelona er en glimrende mulighet til å kombinere faglige- og spennende sosiale aktiviteter. Vi kan tilby dere uforglemmelige opplevelser til gode priser! Barcelona er på mange måter den perfekte destinasjon for en firmatur eller studietur, her kan dere kombinere faglig innhold som teambuilding og seminar, med aktiviteter, opplevelser, sightseeing, shopping og strandliv. 

Firmatur til Barcelona, Spania

Firmatur til Barcelona

En firmatur til utlandet kan være så mangt. Noen ønsker sterkt fokus på faglig innhold, andre foretrekker avslapning og sosiale aktiviteter. En firmatur til Spania kan dekke alle disse behovene, og i tillegg får dere besøkt en av Europas mest populære byer. Barcelona byr på et utrolig mangfold i ulike tilbud og et deilig klima. Her kan dere oppleve kunst og kultur på internasjonalt nivå og delta på lokale festivaler.

Dere kan utforske byen historisk, oppleve imponerende arkitektur, verdenskjente attraksjoner, shoppe litt eller nyte strandlivet. Barcelona byr også på gastronomiske høydepunkter og fantastiske restauranter og matopplevelser.

Studietur til Barcelona

Studietur til Barcelona og fotballkamp med Messi på Camp Nou

I en krevende og intens arbeidshverdag kan det være gunstig med et avbrekk til å pleie samhold, motivasjon og engasjement. En studietur til Barcelona kan bli et av høydepunktene gjennom året. Her kan dere får faglig påfyll og inspirasjon fra utenlandske kolleger og fagmiljø. Besøke bedrifter og forskningsmiljø og delta på aktuelle seminarer og kurs.

Adventures Barcelona tilbyr en rekke spennende aktiviteter innen blant annet adrenalin, sport, teambuilding, gastronomi og velvære. En firmatur til Barcelona kan inkludere en morsom Boblefotball, Barcelonakamp på Camp Nou, sightseeingtur på Segway, gourmetkveld på Michelin-restaurant, et Barcelona Race gjennom Barcelonas gater, kokkekurs, spa, massasje og en rekke andre morsomme og utfordrende aktiviteter. En tur til Barcelona kan være både inspirerende, motiverende og et fantastisk påfyll til jobbhverdagen.

Firmatur til Barcelona og avslapning på strandaGruppereise til Spania

Adventures Barcelona har lang erfaring med gruppereiser til Spania. Vi kan skreddersy en fantastisk firmatur til Barcelona etter deres ønsker. Vi finner de beste aktivitetene sammen med dere og tar hånd om overnatting, transport, reservasjoner og billetter. Vi samarbeider med lokale bedrifter og universitets- og forskningsmiljøer, og organiserer bedriftsbesøk og studiebesøk som kan gi et unikt faglig utbytte.

Vi tar oss av de praktiske detaljene slik at dere kan slappe av og nyte firmaturen til Barcelona. Vi setter sammen et program for dere basert på deres ønsker, behov og budsjett. Vi legger stor vekt på å få til en helhetlig og innholdsrikt opplegg som kan gi uforglemmelige faglige og sosiale opplevelser!

 

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skreddersyr et opplegg som passer akkurat deres behov:

 • Overnatting
  Varighet? Hotell standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Møterom? Spa?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Innhold
  Bedriftsbesøk? Konferanser? Seminar? Forskningsbesøk?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs? 

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 4 overnattinger på hotell
 • Frokost, wifi, møterom
 • Lokal transport

Innhold

 • Bedriftsbesøk
 • Studiebesøk
 • Omvisning Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boblefotball


Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 6 overnattinger på hotell
 • Frokost, wifi, basseng, møterom, spa
 • Lokal transport

Innhold

 • Bedriftsbesøk
 • Studiebesøk
 • Konferansedeltakelse

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boblefotball
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • Segway Sightseeing
 • Gourmetkveld

Pris fra kr 4 495,-

Besøk

Bedriftsbesøk for firmatur, bedriftstur, kick-off og studietur til Barcelona

Kunnskapsutveksling er viktig for Adventures Barcelona. Vi ønsker at våre kunder skal få anledning til utveksle kunnskaper og erfaringer med spanske organisasjoner. Gjennom våre bedriftsbesøk får man anledning til å besøke lokale spanske bedrifter, se hvordan de jobber og knytte kontakter for framtiden. Det er både spennende og inspirerende å høste lærdom fra en annen arbeidskultur.

Med våre bedriftsbesøk får dere anledning til å besøke lokale spanske bedrifter, se hvordan de jobber, utveksle erfaringer og knytte kontakter.

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Fasiliteter

Flotte fasiliteter og hotell i Barcelona, for firmatur, gruppetur og studietur til Barcelona

Vi samarbeider med flotte hoteller som tilbyr en rekke ulike fasiliteter. Dette inkluderer blant annet konferansesenter, møterom og auditorium. Flere tilbyr også innendørs og utendørs badebasseng, treningssenter, tennisbaner, og spaavdeling med mulighet for massasje, spa, fysioterapi med mer. Ulike grupper kan ha ulike behov, ta kontakt med oss på forhånd om dere har spesielle behov så skal vi forsøke å legge til rette for dere.

Vi samarbeider med flotte hoteller med en rekke fasiliteter. Dette kan inkludere møterom, auditorium, tennisbane, basseng, spa mm.

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Studier

Kunnskapsdeling og studiebesøk for firmatur til Barcelona

Vi organiserer også besøk hos ulike utdannings- og forskningsinstitusjoner. Dette inkluderer både skoler, universiteter og forskings- og høykompetansemiljø. Her kan våre bedrifter komme i kontakt med internasjonale fagmiljøer på ulike områder, og dele kunnskaper og erfaringer. Besøkene er en god arene for å knytte kontakter og kan danne et grunnlag for framtidige samarbeid. Vi tar oss av de praktiske detaljene og avtalene.

Vi tilbyr besøk innen utdanning og forskning. Dere kommer i kontakt med internasjonale fagmiljøer på forskjellige områder.

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Seminar

Interessante seminar i Spania, for firmatur til Barcelona

Vi tilbyr seminarer skreddersydd til deres behov. Interessante fagpersoner innen egen bransje eller fra andre aktuelle bransjer holder foredrag, og vi kan organisere ulike praktiske workshops med forskjellige fokusområder. Dette er en flott arena for fagpersoner fra ulike land til å møtes og utveksle kunnskap og erfaring. Det er både inspirerende og lærerikt for en organisasjon å få innsikt i hvordan andre tenker og handler. 

Delta på seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner i bransjen holder foredrag, og dere kan delta på ulike workshops.

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...