Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Tematur til Barcelona, Spania
 • 1

Tematur til Barcelona

Fantastisk tematur til Barcelona, Spania!

Bli kjent med de lokale, prøv spennende aktiviteter og delta på festivaler og arrangement. Unike opplevelser til gode priser! Adventures Barcelona ønsker å skreddersy en uforglemmelig tematur til Spania for dere. Uansett hva formålet eller temaet for turen er, kan vi lage et relevant og artig opplegg. Barcelona er den perfekte destinasjonen for faglig påfyll, lek og moro og minnerike opplevelser.

Tematur til Barcelona, SpaniaTematur til Barcelona

Barcelona er en av de mest populære reisedestinasjonene i Europa. Byen byr på historie, kunst, kultur, gastronomi, shopping og strandliv. Besøk verdenskjente attraksjoner slik som La Sagrada Familia, Barri Gotic, Camp Nou, Parc Guell, Tibidabo m.fl. Bli med på utflukter til koselige byer i område rundt Barcelona og langs Costa Brava. Adventures Barcelona hjelper dere slik at dere kan delta på festivaler og arrangementer i Barcelona, og vi kan tilby en rekke spennende aktiviteter og kurs.

Reiseplanlegging

Det er utrolig artig å dra på tur sammen, men for at turen skal bli bra kreves en god del planlegging og forberedelser. Adventures Barcelona har lang erfaring med tematurer til Spania. Vi organiserer spesielle tematurer for kor, korps, pensjonister og mange andre grupper. Vi kan skreddersy gruppereisen i fellesskap med dere ut fra deres ønsker, behov og budsjett. Vi finner relevante aktiviteter og arrangementer som passer for deres gruppe. Vi tar oss av alt det praktiske, organiserer hotell og transport og tar hånd om alle bestillinger og reservasjoner til arrangement og aktiviteter som dere ønsker å delta på. Med vår lokale forankring og erfaring vil vi gi tips og råd om hva som kan passe for dere. Sammen lager vi en tematur fylt av fantastiske opplevelser og minner for livet.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til Barcelona!

 • Kortur til Barcelona

  Kortur til Barcelona, Spania. Samklang og store musikalske prestasjoner krever mye arbeid og terping. Belønn dere selv med en uforglemmelig tur til Barcelona. Spre musikkglede og opplev flotte møter med likesinnede spanjoler. Dra hjem fylt av ny motivasjon, engasjement og uforglemmelige opplevelser!
 • Korpstur til Barcelona

  Korpstur til Barcelona, Spania. La årets høydepunkt bli en reise til fantastiske Barcelona! Møt andre entusiaster og få vist dere fram. Fyll dagene med spennende og artige aktiviteter. Skap uforglemmelige minner dere lever lenge på!
 • Pensjonisttur til Barcelona

  Pensjonisttur til Barcelona, Spania. Reis til Barcelona og få en uforglemmelig tur sammen med gode venner. Utforsk byen og oppdag mangfoldet av severdigheter og aktiviteter. Nyt livet og alt det har å by på!