Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Tennis
 • 1

Treningsleir Tennis Barcelona

Fantastisk treningsleir tennis i Barcelona, Spania!

Vi kan tilby dere en fantastisk treningsleir for tennis i Barcelona. På treningsleir i Barcelona får dere flotte treningsforhold, trene med profesjonelle spanske trenere, kamper mot lokale motstandere og mulighet til å delta i lokale turneringer. En innholdsrik treningsleir i Spania med unike opplevelser til gode priser!

Treningsleir Tennis i Barcelona, Spania

Treningsleir Tennis Barcelona

En treningsleir i utlandet kan være så mangt. Grunnen til at vi tilbyr treningsleir for tennis i Barcelona, er at vi ønsker å tilby noe mer, vi ønsker å tilby en helhetlig tennisopplevelse! Opplevelsen av å trene i en av verdens beste tennisnasjoner. Muligheten til å spille kamper mot dyktige spanske tennisspillere. Samarbeid med lokale spanske klubber. Treninger med lokale spillere hvor dere kan utveksle kunnskaper og erfaringer. Få tips og råd av profesjonelle spanske trenere som kan hjelpe dere å ta det neste steget. Besøk Barcelona, en av verdens mest spennende og populære byer som byr på attraksjoner, shopping og strandliv. Se FC Barcelona på Camp Nou eller besøk andre store idrettsbegivenheter.

Når dere reiser på treningsleir sammen vil dere gjerne oppleve noe mer enn bare et avsidesliggende hotell og en tennisbane. På treningsleir i Barcelona for tennis kan dere være med på en rekke spennende aktiviteter, få sportslig fremgang og minner for livet! 

Treninger og Tennis Turneringer i Barcelona

Treninger og tennis turneringer i Barcelona, konkurrer og spill tennis i Spania

Tennis er meget populært i Spania og det er mange tennisklubber av meget høy kvalitet i Barcelona. Spanske tennisklubber og trenere har rykte på seg for å være blant de beste i verden, og mange unge talentfulle tennisspillere kommer til Spania på treningsleir. Vi kan tilby dere flotte treningsforhold hele året og treninger ledet av erfarne spanske trenere. Vi hjelper dere også med deltakelse i turneringer og arrangerer kamper mot lokale tennisspillere.

En treningsleir for tennis i Barcelona gir dere anledning til å komme i kontakt med lokale spanske klubber, trenere og spillere, og få muligheten til å utveksle erfaringer og kompetanse. Å trene sammen med og konkurrere mot andre er både motiverende og berikende, spesielt når dere kommer fra ulike idrettskulturer. Vi kan tilby ulike seminarer med dyktige forelesere og relevante tema. Dette er en fantastisk mulighet til å lære av noen av de beste klubbene og utøverne i verden! Treningsleiren i Barcelona kan bli et av årets høydepunkt og kan være en flott arena både for sportslig framgang og til å styrke samholdet i klubben. 

Treningsleir Tennis i SpaniaTreningsleir Tennis i Spania

Adventures Barcelona kan skreddersy en treningsleir i Spania for tennis etter deres ønsker. Dere velger fritt når på året dere vil komme, hvor lenge dere ønsker å bli og hvilket innhold dere ønsker. Vi tilbyr flotte treningsanlegg med nærliggende hotell av høy standard og med gode fasiliteter. For et avbrekk i treningsoppholdet kan vi tilby adrenalinspekkede aktiviteter til lands og til vanns slik som Boblefotball, Laser Combat, Amazing Race, ATV kjøring mm. og teambuilding aktiviteter som fremmer engasjement, motivasjon og samhold. Vi finner de beste aktivitetene i Barcelona sammen dere og ordner alt det praktiske med billetter, reservasjoner og transport. Dere trenger bare å fokusere på treningen, opplevelsene og ha det artig sammen. 

Når dere har spart lenge og jobbet hardt for å få til en treningsleir i Barcelona for tennis, fortjener dere et helhetlig og innholdsrikt opplegg. Vi kan med stor glede tilby både utøvere og trenere uforglemmelige tennisopplevelser i Barcelona!

  

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skreddersyr en treningsleir som passer akkurat deres behov:

 • Overnatting
  Varighet? Standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Møterom?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Treninger
  Antall? Innendørs/Utendørs? Kamper? Spansk trener? Turnering? Akademi?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 5 overnattinger på hotell
 • Helpensjon, frokost, lunsj og middag, wifi
 • Lokal transport

Treninger

 • Daglige treningsøkter
 • Kamp mot lokal motstander

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boble-fotball

Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 7 overnattinger på hotell
 • Frokost, lunsj, middag, wifi, badebasseng, møterom
 • Lokal transport

Treninger

 • Daglige treningsøkter
 • Kamp mot lokal motstander
 • Spansk trener

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boble-fotball
 • Billetter til FC Barcelonakamp
 • ATV kjøring eller Laser Combat
 • Tretoppløype

Pris fra kr 4 495,-

Fasiliteter

Flotte treningsforhold i Spania på treningsleir tennis i Barcelona

Vi tilbyr flotte treningsanlegg med gode fasiliteter for klubber på treningsleir i Spania. Utendørsbaner og innendørsbaner av høy standard, med ulikt underlag og nødvendige fasiliteter. Sentrene har en rekke baner og kan ta imot mange spillere. Det er ofte treningssenter og basseng ifb. med sentrene. Flere av våre hoteller byr på egen spaavdeling med mulighet for massasje, spa, fysioterapi med mer, samt basseng, møterom og treningssenter.

Vi tilbyr flotte anlegg med gode fasiliteter. Utendørsbaner og innendørsbaner av høy standard, med ulikt underlag.

Billetter

Billetter til Barcelona Open når dere er på treningsleir tennis i Spania

Det er noe helt spesielt når man kan se de beste av de beste utøve idretten sin. Å sitte noen meter fra verdensstjernene som ofte er mange spilleres forbilder og idoler er en fantastisk opplevelse. Den opplevelsen kan vi gi dere! Vi kan skaffe billetter til tennisturneringen Barcelona Open. Vi kan også skaffe billetter til idrettsbegivenheter i Spania for en rekke ulike idretter, slik som Barcelona fotballkamp på Camp Nou om ønskelig.

Det er noe helt spesielt når man kan se de beste av de beste utøve idretten sin. Vi ordner billetter slik at dere får se de største stjernene på nært hold!

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Kamper

Spill kamper mot spanske tennisspillere på treningsleir tennis i Barcelona, Spania

Et av høydepunktene vi kan tilby er kamper mot lokale spanske tennisspillere. Det er alltid spennende når kampen er i gang, men spenningen er ekstra stor dersom motstanderen er fra annet land. Generelt holder spillere og klubber fra Spania høyt nivå, byr på flotte utfordringer og stort sportslig utbytte. Vi organiserer alt det praktiske, og forsøker å få til jevnbyrdige oppgjør slik at man får best mulig utbytte av kampene.

Vi kan tilby kamper mot lokale spanske motstandere. Tennisspillere fra Spania holder høyt nivå og byr på flotte utfordringer.

Seminar

Delta på seminar i Spania på treningsleir tennis i Barcelona

Vi kan også tilby ulike seminarer som kan skreddersys til deres behov. Fagpersoner innen tennis holder foredrag, og dere får tilbud om praktiske workshops med forskjellige fokusområder. Dette er en flott arena for fagpersoner fra Spania, Norge og andre land, til å møtes og utvikle sine respektive klubber. En rekke tema kan være aktuelle for disse seminarene, blant annet teknikk, taktikk, treningskultur, lagledelse mm.

Vi tilbyr seminarer som kan skreddersys til deres behov. Fagpersoner innen tennis holder foredrag og dere får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Kunnskap

Kunnskapsutveksling på treningsleir tennis i Barcelona, Spania

Kunnskapsutveksling er et sentralt begrep for Adventures Barcelona. Vi ønsker at våre tennisklubber skal få anledning til å utveksle kunnskaper og erfaringer med lokale klubber når de er på treningsleir i Spania. Dette er en unik mulighet til å høste inspirasjon og lærdom fra en annen idrettskultur enn den man selv kommer fra. Vi tilbyr blant annet samarbeid med spanske spillere, spansk trener, seminarer og turneringer i Spania.

Vi ønsker at dere skal få anledning til å utveksle kunnskaper og erfaringer med lokale klubber når dere er på treningsleir i Spania.

Trener

Samarbeid med spansk trener på treningsleir tennis i Barcelona, Spania

Som en del av tanken om kunnskaps- og kompetanseoverføring, tilbyr vi også samarbeid med profesjonelle spanske trenere, og lokale klubber i Spania på høyt nivå. En spansk trener kan ha ansvaret for en eller flere treningsøkter under treningsleiren. I tillegg kan trenere få muligheten til å utveksle erfaringer og legge opp treningsopplegg sammen med den spanske treneren. Dette kan være til stor inspirasjon både for trenere og spillere.

En spansk trener kan ha ansvaret for treningsøkter under treningsleiren. Dette kan være til stor inspirasjon både for trenere og spillere.

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Utstyr

Utstyr for treningsleir tennis i Barcelona, Spania

Vi har diverse utstyr tilgjengelig for de klubber på treningsleir i Spania. Dersom dere ikke ønsker å ta med eget utstyr til Spania kan vi stille generelt treningsutstyr slik som vester, kjegler, baller o.l til disposisjon for dere. Noen klubber ønsker også vannflasker til treninger og kamper, og vi kan organisere slik at dette er klart før hver trening og kamp. Ulike klubber kan ha ulike behov, så ta kontakt på forhånd så skal vi se hva vi kan ordne.

Vi har diverse utstyr tilgjengelig for våre klubber på treningsleir. Ulike lag har ulike behov, så ta kontakt så skal vi se hva vi får til.

Turnering

Delta i tennisturneringer i Spania på treningsleir tennis i Barcelona

Vi kan hjelpe dere med deltakelse i lokale tennisturneringer i Spania. Vi kan også arrangere mindre turneringer i Barcelona mellom norske- og spanske spillere. Å møte spillere fra ulike nasjoner gir store opplevelser på banen, godt treningsutbytte og mye moro. Vi tilbyr mindre turneringer hvor antallet spillere ikke er for stort, slik at klubber kan samarbeide utenfor kampene, f.eks. ved felles treninger, seminar og arrangement.

Vi hjelper dere med deltakelse i lokale tennisturneringer i Spania, og arrangerer mindre turneringer for klienter i Barcelonaområdet.

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...