Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

Karneval i Sitges, Lloret de Mar og Barcelona. Musikk, fest, dans og glede!

Karneval i Barcelona, Sitges og Lloret de Mar

Det nærmer seg et av årets store høydepunkter i Barcelona og de omliggende byene. Til helga er det nemlig karneval!


Karneval i Lloret de Mar - Parader og opptogKarneval feires med brask og bram, parader, kostymer, musikk, dans og glede. En av de desidert største festene i året. Feiringen varer nesten en uke og byr på en rekke store og små arrangementer, parader og begivenheter. Det hele starter torsdag 12. februar med karnevalkongens ankomst, og avsluttes 17.februar. I selve Barcelona er det en rekke feiringer og opptog, der legges gjerne vekt på den mer tradisjonelle og historiske karnevalsfeiringen slik den har vært gjennom århundrer.


Karneval i Sitges - Fest, dans og glede!En annen populær karnevalsfeiring finner sted i Lloret de Mar, en liten times kjøring fra Barcelona. Her blir det også store parader og fargerike opptog, både for barn og voksne. Mange tilreisende bidrar til stor stemning og mye aktivitet i byen. Dette er en av de største karnevalsfeiringene i Barcelona området.


Den aller heftigste og mest kjente karnevalsfeiringen foregår i Sitges, en halvtime vest for Barcelona. De to største paradene går søndag 15.februar og tirsdag 17.februar. Her forventes det opp mot 2-3000 fargerike og dansende deltakere. Her er det eksotiske kostymer, høy partyfaktor og stor stemning til langt ut på morgenkvisten!

 

 Publisert 2015-02-10

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona