Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

FC Barcelona mot PPD Zagreb i håndball

FC Barclona Håndball i Champions League

FC Barcelona ligger i verdenstoppen i fotball. Det noen kanskje ikke vet er at FC Barcelona også er et av verdens beste håndballag...


Verdens best håndballspiller, Nicola Karavatic, scorer for Barcelona

I helga spilte FC Barcelonas håndballherrer kvartfinale i Champions League. Motstander var PPD Zagreb fra Kroatia. Det ble en fantastisk forestilling. Barcelona ledet hele 23-10 ved pause, og når kampen var over stod det ikke mindre enn 43-21 på måltavla. Det er FC Barcelonas største seier i årets Champions League, og Zagrebs største tap noensinne i Champions League sammenheng.

FC Barcelonas håndballgutter feirer etter seieren i Champions LeagueKampen var en festforestilling, hvor vi fikk se det ypperste innen håndball. Nicola Karabatic, som regnes for verdens beste håndballspiller, ledet an for FC Barcelona. Tempoet var høyt, duellene var mange og målene spektakulære. Lasarov (9), Karabatic (7) og Tomas (6) scoret flest mål for Barcelona. Rammen rundt kampen var ikke mindre imponerende. Lydnivået var høyt og publikum var ekstatisk gjennom store deler av kampen. Mot slutten reiste hele Palau Blaugrana seg, og spillerne mottok stående ovasjoner.

FC Barcelona spillerne hylles etter håndballkampen mot ZagrebEtter kampen nektet tilskuerne å gå hjem. De fortsatte å hylle Barcelonas helter, mens spillerne tok seg god tid til å takke tilskuerne og signere autografer.

Dere kan se flere bilder fra kampen i vårt galleri: FC Barcelona - PPD Zagreb

Adventures Barcelona tilbyr billetter til alle FC Barcelonas håndballkamper. Dette kan inngå som en del av en treningsleir i Barcelona.

 

Publisert 2015-04-20

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona