Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

sonar-music-festival-barcelona

Sonar 2015 - Musikkfestival i Barcelona

Et av årets store musikalske høydepunkt skjer i Barcelona hvert år i juni, nemlig Sonar Music Festival...

Sonar 2015 - Musikkfestival i Barcelona - Video

Årets festival begynner 18. juni og varer til 20. juni. Det er 22. gang den tre dager lange musikkfestivalen arrangeres. Siden begynnelsen har Sonar vokst til å bli en av de største festivalene i Europa innen elektronisk musikk og audiovisuell kunst. Det er ventet godt over 100 000 besøkende til festivalen som satte sin foreløpige tilskuerrekord i 2013 med 121 000 besøkende. Sonar festivalen er høyt respektert i bransjen og tiltrekker seg noen av de største artistene i verden, kjente plateselskaper og store mengder fans. Blant årets trekkplaster er The Chemical Brothers, Skrillex, Duran Duran, Die Antwoord og mange flere.

En av de grunnleggende ideene bak Sonar er sammenhengen mellom kreativitet og teknologi. Festivalen ønsker å være en internasjonal happening og et møtepunkt for kreative mennesker fra ulike bransjer og miljø. Her opplever man det siste innen elektronisk musikk, kunst og film. Festivalen er en flott mix av kjente internasjonale stjerner og fremadstormende innovative musikere og kunstnere innen digitale kunstformer.

Adventures Barcelona kan hjelpe dere med billetter og alle praktiske detaljer.

 

Publisert 2015-06-17

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona