Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

Adventures Barcelona er medlem av det Norske Reisegarantifondet

Det Norske Reisegarantifondet

Adventures Barcelona er medlem av det norske reisegarantifondet, noe som er en stor trygghet for våre kunder....

Adventures Barcelona er medlem av ReisegarantifondetVår samarbeidspartner Reisevarehuset er også medlem av reisegarantifondet. Europeiske reisebyrå er underlagt den europeiske pakkereiseloven. Der er det blant annet krav om at man må være del av en reisegarantiordning. I Norge har vi en tilsvarende pakkereiselov og reisegarantifondet er ansvarlig for den norske reisegarantiordningen. Pakkereiseloven og reisegarantiordningen sikrer de reisendes rettigheter.

Dersom man skal på firmatur, klassetur, gruppetur eller treningsleir i utlandet bør man sjekke at reisebyrået er del av reisegarantiordningen. Alle seriøse reisebyrå i Norge og Europa for øvrig er del av en reisegarantiordning. Selv om det er et krav om at reisebyrå i Europa må være del av en reisegarantiordning, finnes også en del mindre seriøse aktører som står utenfor. Kunder bør være forsiktige med å benytte seg av slike reiseselskaper. Se etter logoen til det norske reisegarantifondet eller tilsvarende før dere bestiller turen.

Adventures Barcelona synes dette er en god ordning for både kunder og reisebyrå som bidrar til å opprettholde en seriøs bransje. 

Publisert 2015-06-22

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona