Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

Katalansk festival i Barcelona

Den katalanske festivalen i Barcelona

Hver uke kan dere oppleve utstillinger, forestillinger og arrangement som viser ulike sider av tradisjonell katalansk kultur i Barcelona...

Castellers - Menneskelige PyramiderLørdager klokken 19:30 fra mai til september bør dere ta turen til torget foran Barcelonas Katedral. Her vil dere kunne oppleve særegne katalanske show, slik som:

Castellers – Bygging av menneskelige tårn og pyramider
Sardanes – Tradisjonell katalansk folkedans
Gegants – Mytiske skapninger og giganter
Katalanske pinnedansere og mer…

Dette er en flott anledning til å oppleve fargerike og spennende forestillinger som viser den mangfoldige katalanske kulturen. Alt foregår utendørs, og det er gratis å se på. Forestillingene varer gjerne 1-2 timer. Dere kan komme og gå som dere ønsker. Adressen er: Avinguda de la Catedral.

Ønske om katalansk uavhengighetKatalonias kamp for uavhengighet er kanskje ukjent for mange. Katalonia er en region i Spania, med Barcelona som hovedstad. I de senere år har det vokst fram en sterk uavhengighetsbevegelse i Katalonia som ønsker at Katalonia skal løsrive seg fra Spania og bli et eget land. Katalanerne har sitt eget språk og sin egen kultur. De har sine egne historiske tradisjoner og røtter og mange ønsker ikke lengre å være en del av Spania. Barna i Katalonia har katalansk som hovedspråk på skolen og kun få timer i spansk som fremmedspråk. Den katalanske lokalregjeringen har erklært nyvalg 27. september om de ønsker at skal være en folkeavstemning om uavhengighet. Den spanske sentralregjerningen nekter enhver form for diskusjon om katalansk løsrivelse. Katalanerne og spanjolene går en spennende høst i møte med valg både i Katalonia og Spania.

Dersom dere ønsker å oppleve katalanske festivaler, arrangement og kultur så kan Adventures Barcelona hjelpe dere å skreddersy innholdsrike gruppeturer til Barcelona og Katalonia!

 

Publisert 2015-07-27

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona