Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

Joan Gamper turneringen med FC Barcelona på Camp Nou

FC Barcelonas Joan Gamper turnering

Joan Gamper turneringen er en årlig vennskapsturnering som FC Barcelona arrangerer i august...

Marc Ter Stegen for FC Barcelona i Joan Gamper turneringenTurneringen er også en hyllest til Joan Gamper som var en av grunnleggerne av FC Barcelona, spiller og senere president i fotballklubben. Den første Joan Gamper turneringen ble holdt i 1966. Kampene spilles på Camp Nou i Barcelona. Opprinnelig bestod turneringen av fire lag. Deltakerne var internasjonale topplag som ble invitert av FC Barcelona. I 1997 endret de formatet på turneringen til å kun inneholde to lag fordi den generelle kampbelastningen ble for stor.

Lionel Messi dribler mot Roma i Joan Gamper turneringenFC Barcelona starter på mange måter den nye sesongen med Joan Gamper kampen. De benytter anledningen til å presentere spillerstallen og trenerne, og det er fyrverkeri, aktiviteter og show på Camp Nou. Årets kamp var mellom FC Barcelona og Roma. Barcelona vant komfortabelt 3-0 etter scoringer fra Neymar, Messi og Rakitic.

Dersom deres klubb eller organisasjon ønsker å oppleve FC Barcelona og noen av verdens beste fotballspillere på Camp Nou, ta kontakt med Adventures Barcelona, så skal vi hjelpe dere med alt det praktiske.

 

Publisert 2015-08-09

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona