Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

Festa Major Gracia - Fantastisk nabolagsfest i Barcelona

Festa Major de Gracia i Barcelona

I midten av august (15/8-21/8) hvert år holdes den største nabolagsfestivalen i Barcelona, nemlig Festa Major Gracia... 

Flotte dekorerte gater under Festa Major de GraciaDette er et høydepunkt som det er absolutt verdt å få med seg! Hele Gracia distriktet forvandles til en eneste stor ukelang gatefest. Gatene pyntes, musikken spiller og det er liv og røre overalt. Beboerne i de ulike gatene konkurrerer om å ha de flotteste gatedekorasjonene. En rekke premier deles ut til de som har de mest kreative og vakreste dekorasjonene. Dette er en sann opplevelse i farger, kreativitet og pynting!

Konserter og liv i gatene under Fieste Mayor de GraciaI tillegg til dekorasjonene er det en rekke aktiviteter og arrangementer i Gracia distriktet i løpet av disse dagene. Dere får oppleve kjente katalanske tradisjoner som menneskelige pyramider, dans med giganter, flammeløp og parader. Det holdes små konserter rundt omkring i nabolaget, og stemningen er høy til langt på natt.

Dersom deres ønsker å ta del i Festa Major de Gracia eller andre store festivaler i Barcelona, ta kontakt med oss, så hjelper vi dere med å sette sammen en uforglemmelig tur til Barcelona.

Ta en tur innom bildegalleriet vårt for å se flere flotte bilder fra gatefestivalen i Gracia:
Bilder fra Festa Major de Gracia

 

Publisert 2015-08-15

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona