Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

La Sagrada Familia i Barcelona, Spain

La Sagrada Familia i Barcelona

La Sagrada Familia er Barcelonas største attraksjon, og kanskje en av verdens mest spesielle kirker... 

La Sagrada Familia - Antoni Gaudi's MesterverkProsjektet er arkitektgeniet Antoni Gaudis livsverk. Det ambisiøse byggverket ble påbegynt i 1882 og forventes ikke ferdig før i 2026, 100 år etter hans død.

La Sagrada Familia - Fascinerende InteriørLa Sagrada Familia er et av de mest spektakulære og forunderlige byggene i verden. Basilikaen er helt unik og skiller seg klart fra andre kirkebygg. Antoni Gaudi var opptatt av det naturlige og organiske. Han hentet inspirasjon fra naturen og de spesielle Montserrat fjellformasjonene utenfor Barcelona. Han mislikte rette linjer som han mentes ikke fantes naturlig. Dette er litt av bakgrunnen for den lekne og fantasifulle utformingen av La Sagrada Familia. Eksteriøret er utvilsomt unikt, men også interiøret er spennende. Basilikaen er lys og lett innvendig, samtidig som den er storslagen og mektig. Alle de glassmalte vinduene skaper fantastiske fargespill på gulv og vegger når solen skinner. Det er en vakker opplevelse.

I sin visjon for La Sagrada Familia så Gaudi for seg en basilika som var 95 meter lang, 60 meter bred og som rommer 13 000 mennesker. Hovedtårnet i midten av basilikaen er ennå ikke ferdigbygd. Gaudi så for seg at dette tårnet som representerer Kristus, skulle bli 170 meter høyt. Det omkranses av til sammen 17 andre tårn på 100 meter eller mer, som symboliserer apostlene, Jomfru Maria og de fire evangelistene. Man kan med andre ord forvente en enda mer spektakulær utvikling etter hvert som La Sagrada Familia nærmer seg ferdigstillelse.

La Sagrada Familia er den største attraksjonen i BarcelonaDet hører med til historien at prosjektet lenge har vært kontroversielt. Anarkister satte fyr på og knuste interiøret i 1936. Workshops, plantegninger og modeller gikk tapt ved den hendelsen. Arbeidet ble påbegynt igjen i 1952, men en del kritikere hevder at dagens prosjekt ikke er i tråd med Gaudis visjoner. Uansett, er det et fantastisk byggverk. Med nesten 3 millioner besøkende hvert år er det Spanias mest besøkte attraksjon. En opplevelse dere ikke bør gå glipp av dersom dere besøker Barcelona! 

Adventures Barcelona organiserer sightseeing og turer til La Sagrada Familia. Dyktige guider forteller dere om byggets skatter, kontroverser og hemmeligheter. Vi ordner med billetter og transport, slik at dere slipper å stå i lang kø for å slippe inn. Bli med oss å se et av verdens underligste og flotteste byggverk!

Ta en tur innom bildegalleriet vårt for å se flere flotte bilder fra La Sagrada Familia:
Bilder fra La Sagrada Familia

 

Publisert 2015-08-25

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona