Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

U2 konsert i Barcelona, Spania

U2 iNNOCENCE + eXPERIENCE i Barcelona

U2 er på plass i Barcelona og skal holde fire konserter i Palau Sant Jordi denne uken på sin iNNOCENCE + eXPERIENCE turne 2015...

Video trailer fra U2s Innocence + Experience turne

iNNOCENCE + eXPERIENCE turneen er den første turneen på et tiår som inkluderer innendørs arenaer. I kontrast til den massive U2 360° turneen hvor de fylte Camp Nou med to konserter, ønsker U2 denne gang å holde mer intime konserter. Temaet for turneen er fra uskyld til erfaring, og er en mer følelsesladet fortelling.

Scenen er innrettet etter temaet med en del av scenen for iNNOCENCE og en del for eXPERIENCE, som knyttes sammen av en bro. Det største fokuset ligger på uskyld, mens en mindre del av scenen utgjør erfaring. Turneen er basert på bandets album «Songs of Innocence» som kom ut i 2014. Det er ventet at deres neste album vil bli kalt «Songs of Experience» og dermed bygge videre fra denne turneen.

Billettene til konsertene ble revet vekk på kort tid allerede i desember i fjor. Konsertene holdes mandag 5.oktober, tirsdag 6. oktober, fredag 9. oktober og lørdag 10. oktober. Det blir gjesteopptredener fra klokken 19:30, mens U2 er ventet på scenen klokka 21:00.

Mer informasjon: U2 iNNOCENCE + eXPERIENCE TOUR 2015

 

Publisert 2015-10-05

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona