Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

Salon Nautico - Båtshow i Barcelona

Salon Nautico i Barcelona denne uken

Salon Nautico Barcelona 2015 startet i går. Båtshowet er blant topp 3 største båtshow i Europa, med tanke på kvalitet og antall tilskuere... 

Mulighet for seiling i Barcelona under Salon NauticoSalon Nautico arrangeres i år for 53. gang og holdes i Barcelonas marine Port Vell. Arrangementet varer i 5 dager og mer enn 300 utenlandske utstillere deltar. Det forventes også over 1300 seilere som skal delta i den årlige katalanske seile-uken.

Dette er en flott opplevelse for båtentusiaster og andre som er nysgjerrige på båt. Det tilbys en rekke spennende aktiviteter for barn og voksne, og det er mange forskjellige mindre arrangementer, parader og annet å få med seg. Port Vell er en flott marina med mange restauranter og fantastisk stemning. Salon Nautico foregår i kort gangavstand fra Barcelona sentrum og plasseringen gjør dette til en unik utstilling, tett på sjøen.

Port Vell i BarcelonaBlant aktivitetene og arrangementene kan vi nevne noen av høydepunktene. «Excellence Fair» en feiring av glamour og luksus. «Surfing at the Port», bølgebasseng i Port Vell hvor man får testet surfeteknikken sin. «Nautical Night», kveldsshow med musikk, god mat og aktiviteter. «Fun Beach Zone» fokuserer på ungdomsmarkedet med surfing, seilbrett, padling og kajakk.

Hvis dere har lyst til å delta på Salon Nautico eller andre arrangementer og messer i Barcelona, ta kontakt med Adventures Barcelona. Så hjelper vi dere å sette sammen drømmeturen til Barcelona! 

 


Publisert 2015-10-15

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona