Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

Manga Fair 2015 in Barcelona at Fira Montjuic

Manga Fair 2015 i Barcelona

Denne uken er det tid for det årlige «Manga Fair 2015» i Barcelona. Dette er 21. gangen dette arrangementet holdes i Barcelona... 

Manga Fair in Barcelona

Det er ventet ikke mindre enn 100 000 besøkende til årets Manga Fair. Arrangementet holdes i det gigantiske messesenteret Fira Montjuic, og går fra torsdag 29.oktober til søndag 1.november. Her møtes Manga fans fra hele verden for å se Manga filmer, utstillinger, konferanser, spill, workshops, aktiviteter for barna og mye mer. Årets arrangement blir det største noensinne, ikke mindre enn 60 00 kvadratmeter skal fylles med Manga.

Super Mario Bros får en egen paviljong og vil være en av hovedattraksjonene. Årets spesialtema er Star Wars, og den japanske Star Wars illustratoren Tsueno Sanda er blant de spesielt inviterte gjestene. Fredag 30.oktober vil alle besøkende som har på seg kostyme av sin favorittkarakter i et Mangaspill eller en Mangaanimasjon få gratis inngang dersom de har registrert seg på websiden.

Messen arrangeres av FICOMIC som jobber for å fremme Manga, anime, videospill og japansk kultur. Dersom dere ønsker å delta på Manga Fair 2015 i Barcelona, eller andre spennende arrangementer, ta kontakt med Adventures Barcelona.

 

Publisert 2015-10-26

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona